Montella'nın skandalı: Milli Takım antrenmanında genç yıldız Arda Güler’i kovdu!

Milli Takım antrenmanında Teknik Direktör Montella, Arda Güler'in elinden antrenman yeleğini alıp onu takımdan uzaklaştırdı. Bu karar, futbolcular arasında huzursuzluğa yol açarken Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'den konuyla ilgili açıklama geldi. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2024 23:25
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2024 23:25
Kaynak: İHA
Montella'nın skandalı: Milli Takım antrenmanında genç yıldız Arda Güler’i kovdu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Takım'ın bugün gerçekleştirdiği antrenman sırasında medyaya yansıyan Arda Güler'in görüntüleriyle ilgili açıklama yaptı.

TFF tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"A Milli Takımımızın bu akşam gerçekleştirilen antrenmanı sırasında, televizyon kameralarına yansıyan görüntüler üzerinden çeşitli yorumlar yapılarak oluşturulmuş bir video, sosyal medya platformlarında dolaşıma sokulmuştur. Antrenman öncesinde milli futbolcumuz Arda Güler'in kasığındaki ağrı nedeniyle, Çekya maçına en sağlıklı şekilde hazırlanabilmesi için teknik heyetimiz ve oyuncu arasında anlaşmaya varılmış, kendisi bireysel bir çalışma yapmıştır. İlgili videoda yer alan çalışma, Arda Güler için öngörülen kapsamda değildi ve kendisi daha sonra koruyucu amaçlı düz koşu çalışmasına yönlendirilmiştir. Türk Milli Takımı için hassasiyetle destek veren vatandaşlarımızın bu tür içeriklere itibar etmemeleri önemle rica olunur."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.