TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milyonlar bu maçı bekliyor: West Ham-Luton Town maçı ne zaman ve saat kaçta?

İngiltere Premier Ligi'nde heyecan dorukta! West Ham ile Luton Town mücadele edecek. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merakla bekleniyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, West Ham-Luton Town maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 12:28
Kaynak: HABER MERKEZİ
Milyonlar bu maçı bekliyor: West Ham-Luton Town maçı ne zaman ve saat kaçta?

İngiltere Premier Ligi'nde nefesler tutuldu! West Ham ile Luton Town, mücadelelerini sahaya taşıyacak. Futbolseverler, bu önemli maçın tüm detaylarını merakla bekliyor ve araştırıyor. Peki, West Ham-Luton Town maçı ne zaman ve saat kaçta? West Ham-Luton Town​​​​​​​ maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Bu soruların yanıtları futbolseverlerin heyecanını daha da arttırıyor!

West Ham-Luton Town maçı ne zaman?

Trendyol 1. Lig'in nefesleri kesen mücadelelerinden biri olan Şanlıurfaspor - Manisa FK maçı, 11 Mayıs Cumartesi günü saat 16:00'da başlayacak.

futbol​​​​​​​

West Ham-Luton Town maçı hangi kanalda?

West Ham ile Luton Town arasındaki İngiltere Premier Lig maçı, futbolseverlerin izleyebileceği platformlardan canlı olarak yayınlanacak. Bein Sports'un kanallarından Tod TV ve beIN Connect gibi platformlardan maçı canlı olarak izleme imkanı sunulacak.

West Ham-Luton Town maçı nerede oynanacak?

Futbolseverlerin heyecanla beklediği West Ham ile Luton Town arasındaki İngiltere Premier Lig maçı, Londra'da, Londra Olimpiyat Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.