TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

​​​​​​​Milyonlar bu maçı bekliyor: Nottingham Forest-Chelsea maçı ne zaman ve saat kaçta?

İngiltere Premier Ligi'nde heyecan dorukta! ​​​​​​​Nottingham Forest ile Chelsea mücadele edecek. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merakla bekleniyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, ​​​​​​​Nottingham Forest-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 12:38
Kaynak: HABER MERKEZİ
​​​​​​​Milyonlar bu maçı bekliyor: Nottingham Forest-Chelsea maçı ne zaman ve saat kaçta?

Heyecan dolu bir karşılaşma kapıda! İngiltere Premier Lig'in kritik mücadelelerinden biri yaklaşıyor. Nottingham Forest ile Chelsea, sahaya çıkacak ve futbolseverlere nefes kesen anlar yaşatacaklar. Ancak merak edilen birkaç detay var. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati, yayıncı bilgileri ve yayının şifresiz olup olmadığını bilmek istiyor. ​​​​​​​Nottingham Forest-Chelsea​​​​​​​ maçı ne zaman, saat kaçta? ​​​​​​​Nottingham Forest-Chelsea​​​​​​​ maçı hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

​​​​​​​Nottingham Forest-Chelsea maçı ne zaman?

​​​​​​​Nottingham Forest ile Chelsea arasındaki maç, 11 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek. Karşılaşma, saat 19:30'da başlayacak.

nottinghamforest

​​​​​​​Nottingham Forest-Chelsea maçı hangi kanalda?

Merakla beklenen Nottingham Forest ile Chelsea arasındaki İngiltere Premier Lig maçı, futbolseverlerin izleyebileceği platformlardan canlı olarak yayınlanacak. Bein Sports'un kanallarından Bein Sports 3 ve Tod TV gibi platformlardan maçı canlı olarak izleme imkanı sunulacak.

​​​​​​​Nottingham Forest-Chelsea maçı nerede oynanacak?

Nottingham Forest ile Chelsea arasındaki İngiltere Premier Lig maçı, Nottingham'da, City Ground Stadyumu'nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma, futbolseverlerin heyecanla beklediği bir mücadele olacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.