TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Menemen FK, kader maçlarına çıkacak

TFF 2.Lig Kırmzı Grup'ta mücadele eden Menemen FK, sezonun bitimine 3 hafta kala play-off hedefi için kader maçlarına çıkıyor. Peki, Yılmaz Vural’lı Menemen play-off'a kalabilecek mi? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 11:15
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Menemen FK, kader maçlarına çıkacak

TFF 2.Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. Sezonun bitimine sayılı haftalar kala Menemen FK, play off hedefiyle sahaya çıkıyor. Kayıpsız bir şekilde ilerlemek isteyen sarı lacivertliler birbirinden zorlu maçlar oynayacak. Yılmaz Vural'ın öğrencileri 36.haftada Uşak Spor ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma 21 Nisan Pazar günü saat 15:00'da Uşak 1 Eylül Stadyumu'nda oynanacak. Büyük heyecana sahne olacak karşılaşma TFF YouTube hesabından yayınlanacak. Sezonun ilk yarsında oynanan Mememen FK- Uşak Spor maçında sarı lacivertliler rakibini 4-1’lik skorla mağlup etti.

MENEMEN'İN GALİBİYET SERİSİ SONA ERDİ

Sarı lacivertliler, oynadığı 33 müsabakada 17 galibiyet, 7 beraberlik, 9 mağlubiyetle 58 puanla 5.sırada mücadele ediyor. İzmir temsilcisi pazar günü deplasmanda oynayacağı Uşakspor karşılaşmasının hazırlıklarına Kesikköy tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanlarla devam ediyor. Menemen FK'da son haftalarda üst üste aldığı galibiyetlerden sonra moral depoladı. En son oynadığı müsabakada Aksaray Belediyespor ile 0-0 berabere kalmıştı. 5 maçlık galibiyet serisi sona eren Menemen, Uşak Spor deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor.

YILMAZ VURAL'IN ÖĞRENCİLERİNİ ZORLU MAÇLARA ÇIKACAK

Menemen FK, play-off hedefiyle ilk 6'ya girmek için zorlu maçlara çıkacak. Uşak Spor maçından sonra sarı lacivertliler, Belediye Derincespor'u misafir edecek. Daha sonra Menemen FK, sezonun son haftasında deplasmanda lider Amed Sportif'le kozlarını paylaşacak. İzmir temsilcisinde İsmail Erdoğan ve Özkan sarı kart cezalısı durumundan dolayı Uşak Spor maçında sahaya çıkamayacak.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.