TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Menemen FK dörtledi: Yılmaz Vural'ın öğrencileri seriye bağladı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Menemen FK, deplasmanda Sarıyer'i 4-2'lik skorla mağlup etti. Yılmaz Vural'ın öğrencileri dört maçlık galibiyet serisine imza attı. Menemen FK- Sarıyer maçının özeti ve istatistikleri haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 10:27
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Menemen FK dörtledi: Yılmaz Vural'ın öğrencileri seriye bağladı

TFF 2.Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Sezonun 32.haftasında Menemen FK, Sarıyer'in misafiri oldu. İzmir temsilcisi rakibini 4-2'lik skorla mağlup etti. Böylelikle sarı lacivertliler play off yolunda önemli avantaj elde etti. Menemen FK, 16.galibiyetini elde ederek 5.sırada yer alıyor. Yılmaz Vural'ın öğrencileri üst üste galibiyet alarak moral depoladı. Menemen, önümüzdeki hafta Düzcespor ile karşı karşıya gelecek. İzmir temsilcisi, Iğdır FK, Somaspor ve Denizlispor galibiyetlerinden sonra Sarıyer galibiyetiyle üst üste 4.galibiyete imza attı. Şenol Güneş, Sarıyer-Menemen FK maçını izlemek üzere Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda yer aldı.

MENEMEN DÖRTLEDİ

Menemen FK-Sarıyer maçına her iki takımda sakin ve kontrollü başladı. Karşılaşmanın ilk golü 36.dakikada Özkan Yıldırım'dan geldi. İlk yarı 1-0 Menemen'in üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya hücumda etkili başlayan misafir takımda Burak Yasin Yeşilay ikinci golü attı. İkinci golden sonra demoralize olan Sarıyer savunmada hata yapmaya devam etti. Kemal Rüzgar takımının üçüncü golünü atarak rakip kalenin filesini havalandırdı. 3-0'dan sonra oyundan düşen ev sahibi takım hızlı hücumlara çıktı. Cuma Menize ve Uğur Can takımının golleri attıktan sonra skor 2-3 oldu. Geri dönmeye çalışan Sarıyer, hücumda yüklenmeye devam etti. Karşılaşmanın son golü Sedat Şahintürk'ten geldi. Menemen FK, deplasmanda rakibini 4-2 mağlup etti. Sezonun bitimine sayılı haftalar kalan İzmir temsilcisi play off yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.