TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Menemen FK, Amedspor deplasmanında

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta play-off'u garantileyen Yılma Vurallı Menemen FK, sezonun son maçında Amedspor ile karşılaşıyor. Peki, Menemen FK- Amedspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 10:26
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Menemen FK, Amedspor deplasmanında

TFF 2.Lig'de normal sezon sona ererken play-off eşleşmeleri belli oluyor. Sezonun 38.haftasında Menemen FK, Amedspor ile karşılaşıyor. Sarı lacivertliler 4 Mayıs Cumartesi günü saat 15:00'da Diyarbakır Stadyumu'nda Amedspor ile kozlarını paylaşacak. Nefesleri kesecek mücadele TFF YouTube hesabından canlı olarak yayınlanacak. Menemen FK, oynadığı 35 müsabakada 19 galibiyet, 7 beraberlik, 9 mağlubiyetle 64 puanla 4.sırada mücadele ediyor. Amedspor ise 35 maçta 24 galibiyet, 8 beraberlik, 3 mağlubiyetle 80 puanla şampiyon oldu. Liderliği garantileyen Diyarbakır temsilcisi son maçına çıkıyor. Sezonun ilk yarısında oynanan Menemen FK- Amedspor maçında sarı lacivertliler rakibini 1-0'lık skorla mağlup etmişti.

KEMAL RÜZGAR GOL KRALLIĞINDA ZİRVEDE

Yılmaz Vurallı Menemen FK, en son oynadığı müsabakada taraftarı önünde misafir ettiği kümede kalma mücadelesi veren Belediye Derincespor'u 7-1 yendi. Bu galibiyetten sonra moral depolayan sarı lacivertliler, Amedspor maçına hazırlanıyor. Play-Off'a kalmayı garantileyen Menemen FK'da Kemal Rüzgar gol krallığında zirvede yer alıyor. Geçen sezon Şanlıurfaspor formasıyla ligde 23 kez gol attı. Gol krallığı yarışında zirvede olan 28 yaşındaki golcü, son maçta Amed Sportif karşısında gol atmak istiyor. Amedspor maçından sonra play-off oynayacak olan İzmir temsilcisi bir üst lige çıkmayı hedefliyor. Yılmaz Vural'ın takımın başına gelmesiyle ivme yakalayan Menemen FK, mutlu son istiyor.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.