TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa’da ‘Amatör Spor Haftası’ etkinlikleri sona erdi

Manisa düzenlenen Amatör Spor Haftası'nın kapanış töreni judo turnuvasıyla sona erdi

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2023 11:41
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Manisa’da ‘Amatör Spor Haftası’ etkinlikleri sona erdi

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından her yıl 9-15 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Amatör Spor Haftası'nın kapanış töreni Manisa Atatürk Spor Salonu'nda yapılan judo turnuvasıyla sona erdi.  

Amatör Spor Haftası Kapanış Töreni'ne Manisa Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Buldu, Manisa Judo İl Temsilcisi Serhat Demir, sporcular ve veliler katıldı. Kapanış gününde yapılan Ali Atmaca'yı Anma Yıldızlar Judo Turnuvası'na 102 sporcu katılım sağlarken, dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgeleri verildi. Törende merhum duayen judo antrenörü Ali Atmaca adına kızı Şehnaz Atmaca Dipçi'ye plaketleri protokol tarafından takdim edildi.

Öte yandan Amatör Spor Haftası, Manisa'da çok sayıda turnuvalarla coşkuyla kutlandı. İl genelinde Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce voleybol, basketbol, judo, futbol, cimnastik, tekvando, masa tenisi ve okçuluk müsabakaları düzenlendi. Yapılan turnuvalarda dereceye giren sporculara madalyalar ve başarı belgesi verildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, her daim amatör sporun yanında olacaklarını söyledi. Öztürk, "Manisa bir spor kenti olma yolunda ilerliyor, modern tesislerimizde 7’den 70’e herkesi sporla buluşturuyoruz. Tesislerimiz her daim halkımıza açıktır” diye konuştu.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Manisa BAL'da haftanın görünümü

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.