TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manchester United'da Erik Ten Hag Yasaları

Yeni sezon hazırlıklarını Amerika Birleşik Devletleri'nde devam eden Manchester United'da, Erik Ten Hag takımına ilginç yasaklar koyuldu. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2023 14:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Manchester United'da Erik Ten Hag Yasaları

HÜSEYİN DEMİR 
Manchester United'da takımda disiplini sağlamak isteyen Hollandalı menajer, kampta birbirinden ilginç kuralları takımına zorunlu kıldı. Teknik adam, daha önceden de Manchester United'ın antrenman ve akademi merkezi olan Carrington'da büyük değişiklikler gerçekleştirmişti. Erik Ten Hag, yeni benzer yöntemlerle takım içerisinde disiplini ve otoriteyi kurmak istiyor. İlginç yöntemlere başvuran antrenör geçtiğimiz yıllarda antrenman programını değiştirdikten sonra kulübün mutfağında da düzenlemeler yapmıştı. 


ERİK TEN HAG YASALARI 

Erik Ten Hag takımdaki oyuncuların hepsinin imajları ve davranışları konusunda mail gönderiyor. Mailde futbolcuların giyim kuşam konusunda bir gece önceden mail gönderiyor. Bu tür bildirilerde çorap rengine kadar katı kurallar koyuyor.

 
ÇORAP KONTROLÜ

İşte Erik Ten Hag'ın Manchester United'a getirdiği yeni kurallar: 1-)Futbolcular, bir gün önceden gönderilen mesaja göre hazırlanacak (Çorap rengine kadar dikkat edilecek) 2-)Parmak arası terlik giymek yasak 3-)Takım toplantılarına cep telefonlarıyla katılmak yasak.


TAKIMLA KAHVALTI YAPMAK ZORUNLU 

Hollandalı menajer takımın aidiyetini ve birlikteliğini güçlendirmek için takımla kahvaltı yapmayı zorunlu kıldı. Aynı zamanda odaklanmayı ve bağ kurmayı teşvik etmek için yemek masasında veya takım toplantılarında cep telefonlarına izin vermiyor. Futbolcular özel psikologlar ve beslenme uzmanlarına danışabilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.