TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lionel Messi'den, Inter Miami'de gol yağmuru

Dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi, Inter Miami kariyerine çok iyi bir başlangıç yaptı. İşte haberin detayları...

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2023 07:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Lionel Messi'den, Inter Miami'de gol yağmuru

ABD'de Lionel Messi fırtınası esmeye devam ediyor. David Beckham'ın bşakanlığını yaptığı Inter Miami'ye transfer olan ve ilk maçında tarihi bir gole imza atan Messi, ikinci karşılaşmada da şovunu yaptı.

Eski İngiliz futbolcu David Beckham'ın sahibi olduğu MLS ekibi Inter Miami'ye imza atarak büyük bir sürpriz yapan Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin Amerika macerası beklenenden hızlı başladı. Sabaha karşı oynanan CONCACAF Ligler Kupası maçında Inter Miami, Atlanta United ile karşı karşıya geldi.

MESSİ

Messi 2 kez sahneye çıktı

DRV PNK Stadyumu'nda yapılan karşılaşmada kazanan 4-0'lık skorla Miami oldu. Ev sahibi ekibin golleri Messi (2) ve Robert Taylor'dan (2) geldi. Geçtiğimiz hafta Inter Miami formasıyla ilk golünü atan Lionel Messi, 90+4. dakikada harika bir frikik golüyle ağları sarsmıştı.

Ayakta alkışlandı

Birkaç gün önce Inter Miami formasıyla ilk maçını Cruz Azul karşısında oynayan Messi, 90+4. dakikada attığı frikik golüyle takımına galibiyeti getirmişti. Messi'nin transferi için uzun süredir yoğun uğraş veren Davic Beckham da Messi'nin golü sonrası gözyaşlarına hakim olamamış ve ABD'de en çok konuşulan konulardan biri olmuştu. Bu kez mücadeleye 11'de başlayan ve sahaya kaptan olarak çıkan Messi, 8 ve 22. dakikalarda 2 gol attı. Karşılaşmanın 53. dakikasında Taylor'un bulduğu golde de asisti yapan isim oldu. Messi, 78. dakikada kenara gelirken tüm tribünler büyük coşku yaşadı ve yıldız oyuncu ayakta alkışlandı. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.