TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lille-Lens maçı hangi gün, saat kaçta, nerede oynanacak?

Futbolda maçları tüm coşkusuyla devam ediyor. Lille-Lens maçı için geri sayım başladı. Lille-Lens maçı ne zaman? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 10:44
Kaynak: HABER MERKEZİ
Lille-Lens maçı hangi gün, saat kaçta, nerede oynanacak?

Futbol tutkunlarının heyecanla beklediği Lille-Lens maçına doğru geri sayım başladı. Farklı yaş gruplarından gelen futbol meraklılarının büyük bir ilgiyle takip ettiği mücadelenin ne zaman ve hangi televizyon kanalında yayınlanacağı ise büyük bir merak konusu.Peki Lille-Lens maçı ne zaman ve hangi kanalda izlenebilecek? Tüm bu detayları sizler için derledik.

Lille-Lens maçı ne zaman?

Lille-Lens maçı 29 Mart Cuma günü saat 23:00'da başlayacak.

Lille-Lens maçı hangi kanalda?

Fransa Ligue 1'in heyecan dolu maçlarından biri yaklaşıyor. Lille ile Lens arasındaki karşılaşma, futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek. Maçın yayınlanacağı kanallar ve başlama saati hakkında detaylı bilgiler geldi. 29 Mart 2024 Cuma günü oynanacak olan Lille - Lens maçı, Bein Sports 4 ve beIN Sports Tod TV kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Saat 23:00'de başlayacak olan karşılaşma, heyecan dolu anlara ev sahipliği yapacak. Futbolseverler, bu mücadeleyi şifresiz olarak izleyebilecekler mi, izleyemeyecekler mi merak ediyor? Bu konuda detaylı bilgi verilmemiş olsa da, maçı izlemek isteyenlerin uydu veya kablo televizyon sağlayıcılarından bilgi alarak izleme seçeneklerini değerlendirmeleri öneriliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.