TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KSK’nin borçları sezon sonunda bitecek

Karşıyaka Spor Kulübü’nün Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Cenk Karace, KSK’nin borçlarının sezon sonunda biteceğini dile getirdi

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2023 09:05
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
KSK’nin borçları sezon sonunda bitecek

Ayhan Gültekin ve Osman Dal’ın kulüpten istifalarının ardından yaptıkları açıklamalara yanıt veren Karace, Gültekin ve Dal’ın “Yeni Yönetimin cebinden para harcamadığına dair” söylemleri ile ilgili, kulübün kasasındaki tüm paraların, sponsorluk, reklam ve hibe desteği ile tüm yöneticilerin değerli çabaları ile toplandığına dikkat çekerek, kulüpte borç veya temlik döneminin kapandığının altını çizdi.

Ayhan Gültekin’in istifa ettiği gün kulübe ihtar göndererek alacağını istediğini açıklayan Karace, “Kulübümüz, bu sezonu tüm yönetici ve kurumlara borcunu ödemiş olarak kapatacak. Ödemelerin tamamı da reklam, sponsorluk ve hibe gelirleri ile gerçekleştirilecek. Karşıyaka’ya gönül veren STK’dan taraftara, iş insanlarından yöneticilere herkes elini taşın altına koyarak kulübün başarısı için gayret gösteriyor. Sezonun ilk maçını galibiyetle taçlandırdık. Bu başarının devamını sağlamak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Karşıyaka’da 60 yaş üzeri hayata bağlanıyor

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.