TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konak Belediyesi’nden “Efsane Futbolculara” büyük vefa

İzmir’in güzide kulüpleri Göztepe, Altay, Altınordu ve İzmirspor'un efsane futbolcularının katıldığı Fuar Kültürpark’ta “100. Yıl Mini Futbol” turnuvası şölen havasında geçti. Konak Belediyesi ve CHP Konak İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği turnuvada Türk futboluna damga vuran İzmirli efsane futbolcular sahada tekrardan bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2023 15:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Konak Belediyesi’nden “Efsane Futbolculara” büyük vefa

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir- Konak İlçe Başkanlığı’nın Fuar Kültürpark’ta organize ettiği 100. Yıl Mini Futbol Turnuvasının başlama vuruşunu Konak İlçe Başkan Yardımcısı Zerrin Cücen yaptı. Açılış maçından sonra turnuvada futbol severler birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlara tanıklık etti. Bir zamanlar Türk futboluna damga vuran İzmir’in güzide kulüplerinde forma giyen efsane futbolcularla Konak Belediye Başkanı Abdül Batur bir araya geldi. Futbolun efsaneleri eski günlerini yad ettiler.

EFSANE FUTBOLCULAR HEP HATIRLANMALI ARİF KOCABAIYIK

Turnuvaya; CHP Konak İlçe Örgütü, Gültepe, Yalıspor Konak Meclisgücü, Konak Gençlikspor, Alsancakspor, Kentliler, Altay Efsane, Göztepe Efsane, Altınordu Efsane, İzmirspor Efsane takımları katıldı. Turnuvanın şampiyonu Yalıspor olurken şampiyonluk kupasını Konak Belediye Başkanı Abdül Batur takdim etti. 100. Yıl Mini Futbol Turnuvasının final maçı Efsane Karma takımıyla Konak F.K arasında oldu. Final maçında Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak F.K takımında oynadı. Final maçının ardından bütün efsane futbolcular, katılımcılar bir araya geldi. Hatıra fotoğrafı çekilerek efsanelere plaket takdim edildi.

Efsane Futbolculara (3)

KEYİFLİ BİR ORGANİZASYON

Keyifli ve güzel bir organizasyon olduğunu belirten turnuvanın şampiyonu Yalıspor’un kaptanı Müslüm Altıok, “Güzel, keyifli bir organizasyon oldu. Hafta sonu için eğlenceli, sportif bir etkinlikte mücadele ederek sonunda şampiyon olduk. Vatandaşların, gençlerin yoğun katılımıyla gayet keyifli ve dostluk içerisinde bir turnuva gerçekleşti. Şampiyon olduğumuz için kendi adıma ve takımım adına şampiyon olduğumuz için mutluluk duyuyorum. Bu tarz organizasyonların gençlerin sosyal ve fiziksel gelişimi için daha sık yapılması gerektiğini düşünüyorum. Ne kadar çok sportif faaliyet olursa o kadar bilinçli bireyler yetiştiririz. Rakiplerimizi tek tek eledik ve şampiyon olduk. Keyifli maçlar oldu. Teşekkür ederiz” dedi.

Efsane Futbolculara (2)

EFSANE FUTBOLCULAR HEP HATIRLANMALI!

Türk futboluna damga vuran futbolcuların hatırlanması gerektiğini belirten İzmirli efsane futbolcu Arif Kocabıyık “Efsane futbolcuların bir araya geldiği organizasyonların daha sık olması gerekiyor. Esasında olması gereken buradaki usta futbolcuların kulüpleri tarafından sürekli anılması ve hatırlanması gerekiyor. Eski futbolcular olarak hatırlanmak güzel bir şey! İnsanın yaşarken hatırlanması daha önemli… Efsane futbolcular vefat ettikten sonra onun adına park, bahçe ismi vermelerinin bir önemi yok! Bugün sahada yıllara damga vurmuş en efsane oyuncuları izledik. İnanılmaz, güzel bir organizasyon oldu. Önümüzdeki dönemlerde bunun devam edeceğini duyduk… Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Efsane Futbolculara (1)

ESKİLERİ YAD ETTİK

Eski günleri yad ettiğini ifade eden Altay’ın efsane futbolcularından Ahmet Akuygur,” Sayın Abdül Batur Başkana bu değerli organizasyonu düzenlediği için teşekkür ediyorum. Bütün efsane futbolcular bugün bir arada olarak sahada dostane bir şekilde eğleniyor. Gerçekten güzel bir turnuva oldu, eski günleri yad etmiş olduk. Maçlardan önce sohbet ederek eski futbol dönemlerimizi hatırladık. Bugün burada olan bütün dostlarıma, efsane futbolculara teşekkür ediyorum. Cumhuriyetin 100.yılında bizler için çok anlamlı bir turnuva oldu” diye konuştu.

Efsane Futbolculara (5)

TEKRARDAN BİR ARAYA GELMEK GÜZEL!

Bir zamanlar Göztepe, Altay ve Altınordu formalarını giyen kaleci Ercan Ertemçöz, “Konak Belediyesinin düzenliği bu organizasyon bizler için çok keyifli geçti. Uzun zamandır birbirimizi görmediğimiz arkadaşlarımızla karşılaşmak ve sohbet etmek çok değerliydi. İzmir ve Türk futboluna damga vuran futbolcular olarak tekrardan bir araya gelmek çok güzel! Umarım bu etkinlikler daha çok olur. İzmir futbolunun temelini oluşturan bu arkadaşlarımızın anılması, hatırlanması bizi mutlu ediyor. Efsane futbolcuları bir araya getiren organizasyonların devamlı olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

BU HABER DEDİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: CHP Konak 100. Yıl Mini Futbol Turnuvası’nda ilk düdük çaldı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.