TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayserispor Burak Yılmaz ile imzayı attı

Kayserispor'da Teknik Direktör Recep Uçar ile yolların ayrılmasının ardından Burak Yılmaz ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2024 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2024 14:42
Kaynak: İHA
Kayserispor Burak Yılmaz ile imzayı attı

İmza töreninde konuşan Teknik Direktör Burak Yılmaz, "Kazanmaya yönelik pozitif futbol oynamak istiyoruz" dedi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da törende hazır bulundu.

Büyükkılıç, Kayserispor'un önemine vurgu yaparak, "Kayserispor bizim için çok değerli ve anlamlı bir kulüp. Sevinciyle, sıkıntısıyla bağrımıza bastığımız bir değer. Geçmişten beri şehrimizi en güzel şekilde temsil eden bir kulüp. Recep Hoca ile güzel günler yaşadık. Kazanmak her zaman mümkün olmayabilir. Ancak Kayserispor büyük bir camia. Recep Hoca, Kayserispor'a her zaman dürüstlüğüyle, kalitesiyle, ve karakteriyle hizmet etti. Şimdi Burak kardeşimizle yeni bir sayfa açarak Kayserispor'u hak ettiği yere getireceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Burak Yılmaz'ın başarılı olacağına inandığını belirterek, "Burak hoca, kendi kariyeri ve Kayserispor camiası için başarılı olacaktır. Kimse bir şeyi kötü olsun diye yapmaz. Bu şehir bizim şehrimiz. İyi niyetle Burak hocayı göreve getirdik ve umut ediyoruz ki başarılı olacaktır. Allah kimseyi mahcup etmesin" dedi.

"Recep Hoca ile hiçbir sorun yaşamadık" diyen Çamlı, "Yarın Recep hocanın kapısı sonuna kadar açık olacak. O, ahlaklı ve değerlerine bağlı bir kişiliğe sahip. ’Gitmek için ne istiyorsun’ dediğimizde ’Benim bir talebim yok, siz ne takdir ediyorsanız odur. Hakkımı helal ediyorum’ dedi. İmzayı attı ve gitti. Hiçbir sorun yaşamadık. Ayrılıkların da böyle olması lazım" şeklinde konuştu.

Başkan Çamlı ayrıca, Burak Yılmaz’ın takımı daha iyi yerlere taşıyacağını belirtti ve şunları söyledi: "Bizler burada geçici görevlileriz. Yarın bir başkası gelip yönetecek. Gelin el ele verelim, yeni bir heyecanla bu kulübü başarılı olması için çalışalım. Bunu genç ve dünya futbolunda ismini herkesin bildiği bir isimle yapacağız. İnşallah burada da Kayserispor’u çok iyi yerlere taşır, herkesin gururu olmaya devam eder. Burada başarılı da olabilir başarısız da olabilir. Ama biz görevlendirdiğimiz kişinin arkasında durmak zorundayız. İnanıyorum ki Burak Hoca da burada başarılı olacak."

İmza töreninde konuşan Teknik Direktör Burak Yılmaz, kendine ve ekibine güvendiğini vurgulayarak şunları dile getirdi: "Açıkçası burada başarısız olmaktan dolayı korkmuyorum. Allah’ın izniyle başarısızlıkların da nasıl telafi edildiği, arkadaşlıkların baki olduğu bir yere geldiğimi görüyorum. Ama Allah’ın izniyle kendime ve ekibime güveniyorum. Ülkemizin köklü kulüplerinden Kayserispor’un bizimle yol yürümek istemesi, uzun bir projeye adım atması bizler için çok değerliydi. Herkese teşekkür ediyorum. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Soğukta gelip karşılamaları, bana verdiği enerji, onların da heyecanlı olduğunu hissediyorum. İnşallah önce bizleri, sonra da bize inananları mahcup etmemek için bu yola çıktık. Sizlerin de desteğini bekliyorum, hayırlı olsun."

Futbolculuk kariyerinde büyük meydan okumalara yol açan bir geçmişi olduğunu belirten Yılmaz, Kayserispor'da kazanmaya odaklı futbol oynamak istediklerini ifade etti. Yılmaz, şunları dile getirdi: "Genç, hırslı, enerjik bir antrenörüm. Topa sahip olmayı isteyen, pozitif futbol oynayan, kazanmaya yönelik bir futbol oynamak isterim. Bu alışkanlığım da futbolculuğumdan geliyor. Çünkü futbolculuğum pes etmeyen, savaşan, mücadeleden korkmayan, büyük meydan okumalara yol açan bir kariyerim oldu. İnşallah hocalığım da böyle olacaktır. Kazanmaya yönelik pozitif futbol oynamak istiyoruz. Çok büyük cümleler kurmak istemiyorum, inşallah bu yolda bizleri göreceğinizi düşünüyorum."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.