TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kasımpaşa evinde kazandı! Samsunspor’u tek golle geçti

Trendyol Süper Lig'in 34. hafta mücadelesinde Kasımpaşa, sahasında Yılport Samsunspor'u 1-0 mağlup etti

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 18:32
Kaynak: AA
Kasımpaşa evinde kazandı! Samsunspor’u tek golle geçti

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında heyecan doruktaydı. Kasımpaşa ile Yılport Samsunspor arasındaki mücadele nefesleri kesti. Maç, Kasımpaşa'nın sahasında gerçekleşirken, ev sahibi ekip 3. dakikada Hajradinovic'in asistiyle Aytaç Kara'nın attığı golle öne geçti. Aytaç'ın sürpriz vuruşu, rakip fileleri havalandırarak skoru 1-0'a taşıdı.

İlk yarının ilerleyen dakikalarında da Kasımpaşa ataklarını sıklaştırdı. Da Costa'nın yakaladığı fırsatlar gole yaklaşmalarına rağmen skoru değiştiremedi. Samsunspor ise Taylan'ın sert şutuyla tehlike yaratsa da, Kasımpaşa'nın savunması ve kalecisi Gianniotis'in başarılı performansıyla gol bulamadı.

İkinci yarıda da tempo düşmedi. Kasımpaşa, hücumda etkili olmaya devam etti. Fall'ın hızlı atağında Da Costa'nın şutu kaleci Okan Kocuk tarafından kurtarılırken, savunma da tehlikeli bir pozisyonu önledi. Karşılaşmanın sonunda Kasımpaşa, 61. dakikada bulduğu golle sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla Kasımpaşa, evindeki önemli mücadeleden galip ayrılarak ligdeki iddiasını sürdürdü. Yılport Samsunspor ise deplasmandan mağlubiyetle ayrılarak ligdeki konumunu korumaya çalışacak. Önümüzdeki haftalarda takımların performansları merakla beklenirken, bu mücadele dolu karşılaşmanın ardından futbolseverlerin gözleri bir sonraki maçlara çevrildi.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.