TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka'nın yenilmezlik serisi bozuldu: Karşıyaka-Turgutluspor:0-1

TFF 3.Lig 2.Grup ekiplerinden lider Karşıyaka, sezonun 4. haftasında Turgutluspor ile karşı karşıya geldi. Karşıyaka evinde Turgutluspor'a kaybetti. Karşıyaka-Turgutluspor'un maç istatistikleri, maçın detayları haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2023 07:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyaka'nın yenilmezlik serisi bozuldu: Karşıyaka-Turgutluspor:0-1

TFF 3. Lig 2.Grup ekiplerinden Karşıyaka Spor Kulübü, sezona 3'te 3 yaparak muhteşem başlamıştı. İzmir temsilcisi, 26 yıl aradan sonra bir ilki gerçekleştirerek sezona 3 galibiyet ile namağlup devam ediyordu. Yeni başkan, yeni yönetim, yeni transferlerle taraftarlarını heyecanlandıran yeşil kırmızılılar bu sefer Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda Turgutluspor'a 0-1 skorla kaybetti. Böylelikle Karşıyaka'nın yenilmezlik serisi bozuldu. Karşıyaka Spor Kulübü aynı gün içersinde hem basketbol da hem de futbol da rakiplerine kaybetti. Yeşil kırmızılı taraftarlar takımlarını maçın son dakikasına kadar destekledi.

8 binin üzerinde taraftarın izlediği  Karşıyaka-Turgutluspor maçının tek golünü 69'uncu dakikada Hamit attı. En son 2019-2020 sezonunun Play-Off finalinde karşılaşan Karşıyaka ile Turgutluspor maçında yeşil kırmızılılar kaybetmişti. İlk yarı net gol pozisyonu olmadı ve golsüz bitti. İkinci yarı da hücumda Turgutluspor rakip kaleyi zorladı. Üst üst hücumda etkili oynayan misafir takımda 69. dakikada Hamit rakip fileleri havalandırdı. Mücadele Turgutluspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Kaf-Kaf, bu maç ile rövanşı alamadı. Böylelikle Turgutluspor, ligde lider oldu. Karşıyaka 3 galibiyet 1 mağlubiyet ile 10 puanla ikinci sırada yer alıyor. Yeşil kırmızılılar haftaya Batman Petrolspor ile karşı karşıya gelecek.

STAT: AlsancakMustafa Denizli

HAKEMLER: Burak Doğru, Ahmet Fındık, Abdullah Polat

KARŞIYAKA: Haydar - Bilal (Dk. 64 Berat), Ömer Alper, Alpay, Ferdi, Sefa (Dk. 64 Adem Büyük), Emre Keleşoğlu (Dk. 76 Hakan), Cenk Ahmet (Dk. 46 Barış), Emre, Enes Nalbantoğlu, Yasin Ozan (Dk. 46 Fatih Taşdelen)

TURGUTLUSPOR: Zekeriya - Emre Çölgeçen, Veysel Karani (Dk. 74 Noyan), Tolga (Dk. 90 Berkay), Hakkı İsmet (Dk. 81 Taha), Salih (Dk. 74 Cihan), Hamit, Mustafa, Recep (Dk. 90 Yiğit Utku), Uğur, Emre Akgün

GOL: Dk. 69 Hamit (Turgutluspor)

SARI KARTLAR: Ömer Alper (Karşıyaka)- Uğur, Hamit, Zekeriya (Turgutluspor)

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Karşıyakalı kadınlardan Tire kültür turu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.