TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka yeni Vargas'ını buldu: Yunieska Robles Batista kimdir?

Kadınlar Voleybol 1.Lig'de mücadele eden Karşıyaka Medical Point, Kübalı smaçör Yunieska Robles Batista'yı transfer etti. Peki, Yunieska Robles Batista kimdir? Yunieska Robles Batista kariyerinde hangi başarılar var? Türkiye’yi neden tercih etti? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2023 12:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyaka yeni Vargas'ını buldu: Yunieska Robles Batista kimdir?

KFC Kadınlar 1. Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken Karşıyaka Medical Point, sezonun 4. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nü misafir edecek. İzmir temsilcisi Karşıyaka Medical Point oynadığı üç maçtan iki mağlubiyet ve bir galibiyet ile 5. sırada mücadele ediyor.Karşıyaka Medical Point Voleybol-İstanbul BBSK maçı ücretsiz bilet uygulaması olacak. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılınca olacak bu maça Karşıyakalı taraftarların özel kareografi yapması bekleniyor.

karsiyaka-yeni-vargasini-buldu-yunieska-robles-batista-kimdir (2)

Karşıyaka Spor Kulübü, yeni başkan, yeni yönetim ve yeni transferlerle taraftarlarını heyecanlandırırken voleybolda yatırım yapmayı ihmal etmiyor. Karşıyaka Voleybol Şube Başkan Veysi Kubba yönetiminde büyük hedeflerle yola çıktı. Edinilen bilgilere göre; Yeşil kırmızılıların yakın zamanda Selçuk Yaşar Spor Tesislerinde altyapılara dair önenmli projeleri faaliyete geçeceği tahmin ediliyor.

Yenilenen yönetim ile voleybol şube Medical Point ile anlaşma yaptı. Medical Poit, takıma forma isim sponsoru oldu. Yeşil kırmızılılar altyapıdan yetiştirdiği genç ve dinamik oyuncularla mücadele ederken kadroda yer alan tecrübeli voleybolcular takıma liderlik yapıyor. İzmir temsilcisi Karşıyaka Medical Point, son olarak Kübalı smaçör Yunieska Robles Batista'yı transfer etti. Karşıyaka yeni Vargas'ı buldu. Peki, Karşıyaka'nın Yeni Vargas'ı Yunieska Robles Batista kimdir? Kariyerinde hangi başarılar var? Sizler için derledik...

karsiyaka-yeni-vargasini-buldu-yunieska-robles-batista-kimdir (1)0

KARŞIYAKA'NIN VARGAS'I: YUNİESKA ROBLES BATİSTA KİMDİR?

Yunieska Robles Batista 21 Mart 1993'de doğdu. Smaçör pozisyonunda görev alan Robles Batista Küba Milli takımda forma giydi. 2010 FIVB Voleybol Kadınlar Dünya Şampiyonası'nda ve  2012 FIVB Voleybol Dünya Grand Prix'te mücadele etti.  Isla de la Juventud'da forma giydi.1.85 cm boyundaki Kübalı smaçör 70 kilo...Isla de la Juventud takımında uzun yıllar forma giyen sporcu Türkiye'de voleybolda elde edilen başarılarla ülkemizde oynamak istediğini ifade etti. Melissa Vargas'ın ülkemizde forma giymesiyle Küba'lı oyuncular çok popüler olmuştu. Millî takımımızın 3 kıtada tek şampiyon olmasıyla ligimizde kalite arttı. Hem Sultanlar Ligi'nde hem de KFC Kadınlar Ligi'nde rekabet ve yatırım her geçen gün artmaya devam ediyor. Kübalı smaçör Yunieska Robles Batista’nın nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor.

karsiyaka-yeni-vargasini-buldu-yunieska-robles-batista-kimdir (1) 

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Milli Voleybolcu Melissa Vargas kimdir? Melissa Vargas aslen nereli? Türk vatandaşlığını ne zaman ve nasıl aldı?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.