TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka taraftarı stat için ses yükseltecek

TFF 3’üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden Karşıyaka’ya gönül veren taraftarlar, yapımı için yıllardır bekledikleri stat için 28 Mart’ta miting düzenleyecek

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2024 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 15:05
Kaynak: GURBET YAVUKLU
Karşıyaka taraftarı stat için ses yükseltecek

İzmir’in köklü spor kulüplerinden Karşıyaka’nın taraftarları 25 yıldır yapımını bekledikleri futbol takımının stadı için miting düzenleme kararı aldı. Yeşil-kırmızılar, stat isteklerini yetkili kurumlara duyurmak için 28 Mart Perşembe günü saat 19.12'de yıkılan stadın arazisinde organizasyon düzenleyecek.

Organizasyonda Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü ve yönetimin de yer alacağı öğrenildi. Tribün lideri Taner Ütüklerli konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Seçim Öncesi Miting Yapıyoruz! Artık sabrımız tükendi. Stadımız için seçim öncesi Karşıyaka taraftarının sesini tüm siyasilere parti ayırt etmeksizin duyuracağız. 28 Mart Perşembe günü saat 19.12 de İzmir'in her yerinden gelecek binlerce Karşıyakalı, yıkılan stadımızda buluşup, taraftar mitingi yapacak ve bugüne kadar uğradığımız haksızlığa karşı sesimizi duyuracağız. Yediden yetmişe tek yürek tek yumruk olup o yumruğu vurma zamanı geldi de geçti bile” ifadelerini kullandı.

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.