TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka taraftarı, Alsancak Stadına akın edecek!

TFF 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden Karşıyaka Spor Kulübü, sezonun bitimine 2 hafta kala evinde Hacattepe 1945 Spor Kulübü ile karşılaşıyor. Karşıyakalı taraftarlar maça yoğun ilgi ve talep gösteriyor. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 15:42
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Karşıyaka taraftarı, Alsancak Stadına akın edecek!

TFF 3.Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı maçlar oynanırken zirve yarışında işler kızışıyor. Sezonun bitimine 2 hafta kala Karşıyaka Spor Kulübü, Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda Hacettepe 1945 Spor Kulübü ile kozlarını paylaşıyor. Dev karşılaşma saat 15:00'da oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından henüz karşılaşmanın hakemleri açıklanmadı. Üst üste aldığı galibiyetlerle moral depolayan yeşil kırmızılılar, sezonun bitimine 2 hafta kala şampiyonluk hedefiyle emin adımlarla ilerliyor. Kaf-Kaf, lider Batman Pettolspor ile puan farkını 3'e indirirken ikinci sıradaki Elazığspor ile puan farkını 1'e indirdi.

HACETTEPE MAÇINA YOĞUN İLGİ

2023-2024 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan Karşıyaka Spor Kulübü, ilk yarıda antrenör ve başkan değişikliğinden sonra ikinci yarıda ivme yakaladı. Erkan Sözeri yönetiminde çıkışa geçen yeşil kırmızılılar şampiyonluk hasretiyle yanıp tutuşuyor. Karşıyakalı taraftarların merakla ve heyecanla beklediği 1945 Hacettepe Spor Kulübü maçını iple çekiyor. Dev karşılaşmanın biletleri mobilet.com üzerinden satışa sunuldu. Maraton 15 TL, Numaralı tribün ise 125 TL'den satışa sunuldu. Karşıyakalı taraftarlar maça yoğun ilgi ve talep gösteriyor. Karşılaşmanın biletleri kısa sürede tükeniyor.

TAŞDELEN İLE ÖZCAN KADRODA YOK

Karşıyaka'da Fatih Taşdelen ile Şeref Özcan'ın tedavisi devame ederken iki oyuncunun da Hacettepe 1945 maçında forma giymesi beklenmiyor. Son 3 müsabakada 5 gol atan Taşdelen, Bulvarspor maçında dizinden sakatlanmıştı. Şeref Özcan ise antrenmanda adelesinden sakatlık yaşadı. Selçuk Yaşar Tesislerinde kulüp doktorları ile tedavisi devam eden futbolcular sezonu kapattı.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.