TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka intikam istiyor! Karşıyaka-Turgutluspor maçı ne zaman? Nerede?

TFF 3.Lig 2.Grup ekiplerinden lider Karşıyaka, sezonun 4. haftasında Turgutluspor ile karşı karşıya gelecek. Peki, en son oynanan Karşıyaka-Turgutluspor maçı kaç kaç bitti? Karşıyaka-Turgutluspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2023 12:07
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyaka intikam istiyor! Karşıyaka-Turgutluspor maçı ne zaman? Nerede?

Yeni başkan, yeni yönetim, yeni transferlerle taraftarlarını heyecanladıran Karşıyaka Spor Kulübü son maçında Türkiye Ziraat Kupası'ndaki rakibi Bergama'yı 2-0'lık skorla geçti. TFF 3.Lig 2'nci grupta şampiyonluk hedefiyle yola çıkan İzmir temsilcisi sezona iyi başlangıç yaparak liderliğini sürdürüyor.

Üç maçtan da galibiyet elde eden yeşil kırmızılılar liderlik koltuğunu sağlama aldı. Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda maçlara çıkan yeşil kırmızılılar ligde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Ramazan Çelik yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Turgutluspor ise Karşıyaka maçına mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkıyor. Turgutlu'dan deplasman otobüsü Mustafa Denizli Alsancak Stadyumu'na hareket edecek.

Karşıyaka- Turgutluspor maçı 1 Ekim tarihinde saat 19:00'da Mustafa Denizli Alsancak Stadyumu'nda oynanacak. Karşıyaka-Turgutluspor maçının hakemi Burak Doğru olacak. Yardımcı hakemler ise Ahmet Fındık, Abdullah Polat ve Emir Can Karacalı görev alacak. Karşıyaka yıllar önce kaybettiği Turgutluspor'u bu sefer yenebilecek mi? Yeşil kırmızılı taraftarlar maç biletlerini mobilet üzerinden alabilecek. Dijital bilet sistemine geçen Karşıyaka Spor Kulübü'nde taraftarlar henüz yeni bilet sistemine uyum sağlayamadı.

TFF 3.Lig'de büyük heyecana sahne olan maçlarda yeşil kırmızılılar oynadığı 3 maçtan 3 galibiyet alarak 9 puan ile liderliğini sürdürüyor. Turgutluspor ise oynadığı 3 maçtan 2 galibiyet, 1 mağlubiyet alarak 3.sırada mücade ediyor. Ege derbisinde büyük çekişmeye sahne olacak karşılaşma merakla bekleniyor. Karşıyakalı taraftarlar ev sahibi olarak maç hazırlıklarına devam ediyor.

KSK

KARŞIYAKA İNTİKAM İSTİYOR

Karşıyaka-Turgutluspor maçı arasındaki en son müsabaka 26 Temmuz 2020'de oldu. Karşıyaka- Turgutluspor maçından sonra Manisa ekibi Turgutlu penaltılarla 2. Lig'e yükselmişti. Karşıyaka bu sezon 3 maçta 9 puan alırken, Turgutluspor ise 7 puanla liderin zirve yarşında mücadele ediyor. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Azat Yeşil, tüm Türkiye'nin Süper Lig takımlarının taraftarlarıyla Karşıyaka taraftarlarının farkını göreceğini ifade ederek iddialı konuştu.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Karşıyaka’nın genç oyuncuları parlıyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.