TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka Divan Kurulu'ndan açıklama

Karşıyaka Spor Kulübü Divan Yönetim Kurulu rutin değerlendirme toplantısı Divan Yönetim Kurulu üyeleri ve kulüp yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2023 08:28
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyaka Divan Kurulu'ndan açıklama

HÜSEYİN DEMİR

Karşıyaka Spor Kulübünde yeni sezon öncesi seçimli genel kurul yapılması tartışılıyor.  Karşıyaka'da yönetime adaylığını açıklayan Eski Basketbol Şube Başkanı İlker Ergüllü, futbol şubesinin başına dışarıdan atanmış kişilerin getirilmesi konusunda çalışmalar yürütüldüğünü belirterek, tüzüğe aykırı olan konuyla ilgili divan ve sicil kurullarını göreve çağırdı. Karşıyaka Spor Kulübü Divan Kurulu ise konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Karşıyaka Spor Kulübü Divan Kurulunun yaptığı açıklama şu şekilde:

Karşıyaka Spor Kulübü Divan Yönetim Kurulu, yönetimle rutin değerlendirme toplantısı yapıldığını açıkladı. "Divan olarak yönetim kurulumuz ile mali genel kurul öncesi, kulübümüzün mali yapısı, tesisleşme, sportif durumu ve de sosyal medyada paylaşılan talep ve yorumların değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirilmiştir" diyen divan kurulu açıklamasında, "Kulübümüzün mali yapısı güçlendirilmeye devam etmektedir, tesisleşme konusunda güçlü adımlar atılmıştır. Sportif olarak futbol branşında maalesef beklenen başarı elde edilememiştir. Diğer branşlarda ise yatırımlarımıza uygun başarılı bir sezon geçiriyoruz. Mali genel kurulun gerekli çoğunluk sağlanamaması durumunda ikinci toplantı tarihinin tesbiti tüzüğümüze göre Karşıyaka Spor Kulübü yönetim kurulumuzun yetkisindedir. Aradaki zaman dilimi tüzüğümüze uygundur. Karşıyaka Spor Kulübü Divan Yönetim Kurulumuz tüzüğümüze bağlı olarak görevini sürdürmekte ve etkin bir biçimde konuların takibindedir" açıklamaları yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.