TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka-Bigaspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

TFF 3.Lig'de mücadele eden Karşıyaka Spor Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bigaspor ile karşı karşıya gelecek. Peki, Karşıyaka-Bigaspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2023 12:08
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyaka-Bigaspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

TFF 3.Lig'de büyük heyecan sona erdi. Taraftarların merakla ve heyecanla beklediği TFF 3.Lig'de birbirinden keyifli ve heyecanlı maçlar oynanmaya devam ediyor. Karşıyaka Spor Kulübü,Ziraat Türkiye Kupası'nda Bigaspor ile karşı karşıya gelecek.  Yeşi kırmızılılar Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumunda Bigaspor'u misafir edecek. Karşıyaka-Bigaspor karşılaşması 15 Ekim pazar günü saat 19:00'da oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından henüz maçın hakemleri açıklanmadı. Karşıyaka-Bigaspor maçı A Spor Ekranlarından yayınlanacak.

KARŞIYAKA'DA MORALLER YERİNDE

KARŞIYAKA'DA MORALLER YERİNDE

Karşıyaka en son oynadığı  Batman Petrolspor maçında deplasmanda rakibini 3-2'lik skorla mağlup etmişti. Liderlik koltuğunu tekrardan ele geçiren yeşil kırmızılılar bu hafta Bigaspor karşısında mutlak galibiyet almak için sahaya çıkıyor. Karşıyaka-Batman Petrolspor maçında yeşil kırmızılılar ikinci yarıda öne geçerek maçı kazanmasını bildi. Yeşil kırmızılılar maçtan sonra galibiyet primini yönetimden aldı. Bigaspor ise Bilecik 1969 takımını 4-0'lık skorla mağlup etti. Her iki takımda maç hazırlıklarına devam ederken Karşıyaka galibiyet priminden sonra antrenör Ersin Aka yönetiminde Selçuk Yaşar Spor Tesislerinde maça hazırlanıyor.

MAÇLAR AZİZ KOCAOĞLU STADYUMU'NDA

Karşıyaka’nın Türkiye Kupası'nda Biga Spor ve ligde Ergene Velimeşe Spor ile oynayacağı maçların Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’ndaki saha bakımı çalışmaları nedeniyle Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanacağı açıklanmıştı. Yeşil kırmızılılar belirli bir süre maçlarını Bornova'da oynayacak. Yeni başkan, yeni yönetim, yeni transferlerle taraftarlarını heyecanlandıran Karşıyaka Spor Kulübü hem TFF 3.Lig'de hem de Türkiye Ziraat Kupası'nda başarılı olmak istiyor. Karşıyaka'nın bu yıl hedefi TFF 3.Lig'de şampiyon olmak...

KSK-BİGASPOR

Maçlara yoğun ilgi gösteren Karşıyakalı taraftarlar yine bu maçta tribünleri doldurması bekleniyor. Dijital bilet sistemi mobilet.com üzerinden satışa çıkan Karşıyaka maç biletlerinde kafa karışıklığı devam ediyor. Öte yandan Karşıyaka'nın kombin biletlerinin satışı devam ediyor.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Karşıyaka’da hayvanseverlere iletişim eğitimi verildi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.