TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka Başkanı Ergüllü: Stadyum için üst lige çıkmak gerekiyor

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, takımın üst lige çıkmasıyla birlikte stadyum konusunda daha güçlü bir pozisyona geçeceklerine inandığını ifade etti

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 10:54
Kaynak: İHA
Karşıyaka Başkanı Ergüllü: Stadyum için üst lige çıkmak gerekiyor

Karşıyaka Spor Kulübü, İzmir'in en köklü kulüplerinden biri olup, kendi stadyumunu elde etmek için 25 yıldır süren bir mücadele yürütüyor. 2014 yılında başlayan ilk ihale sürecinden sonra 2015'te temelleri atılan ancak daha sonra hiçbir ilerleme kaydedilmeyen Yalı'daki arazi boş durumda kalmıştır. 31 Mart'taki yerel seçimler öncesinde, bu durumla ilgili yoğun tartışmalar yaşandı.

İlker Ergüllü: Miting ciddi bir ses getirdi

Eski Karşıyaka Belediye Başkanı ve şu anki İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, stadyumun yapımı için taahhütlerde bulunurken, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü de konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ergüllü, "Stadyum mitingi çok etkileyiciydi. Bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve camiamıza teşekkür ederim. Bu mitingin ciddi bir ses getirdiğine inanıyoruz. İsmail Küçükkaya ile yaptığım röportajdan bir gün önce, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ve şu anda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olan Cemil Tugay'ın stadyumun yapılması yönünde verdiği sözler zaten ortadaydı" dedi.

Ergüllü: Stadyumumuza kavuşmak istiyoruz

Şampiyon olarak üst lige çıkmanın stadyum konusunda önemli bir durum olduğunu vurgulayan Ergüllü, “Bizim yapmamız gereken; futbol takımımızı bir üst lige atarsak, stadyum konusunda elimizin güçleneceğini ve siyasi olarak bize destek olan kişilerinde bu güçle birlikte elinin rahatlayacağını düşünüyorum. Hamza Dağ başkan da bu olayın üzerinde ciddi bir şekilde duruyor. Biz kulüp olarak siyasetin üstünde, sadece bize destek olmalarını ve Karşıyaka’nın stadyumuna kavuşmasını istiyoruz. Bunun için de tüm girişimlere başlayacağız. Ama öncelik, ligin tamamlanması ve kulüpteki kendi seçimimizi bitirmemiz. Kısa bir sürede değişimler olmasa da önümüzdeki sezondan itibaren bir şeylerin başlayacağını söyleyebiliriz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.