TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karagümrük - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Karagümrük - Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe, Avrupa maçının ardından Karagümrük karşılaşmasına odaklandı. Zirve yarışında iddialı olan sarı-lacivertliler, haftayı galibiyetle kapatmayı hedefliyor. Dzeko, İrfan Can Kahveci ve Dusan Tadic gibi skorer oyuncuların yanı sıra İsmail Kartal'ın kadro tercihi de merak konusu. Fenerbahçe, son lig maçında Adana Demirspor'u 4-2 yenmişti. Peki, Karagümrük - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, maçın başlama saati...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2024 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2024 15:27
Kaynak: HABER MERKEZİ
Karagümrük - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Karagümrük - Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Fatih Karagümrük'ün konuğu olacak. İki takım da maç öncesi hazırlıklarını tamamladı. Karagümrük, Fenerbahçe karşısında alacağı puan veya puanlarla düşme potasından uzaklaşmayı amaçlıyor. İsmail Kartal ve ekibi ise Galatasaray'ın Alanyaspor'a konuk olacağı haftada puan kaybı istemiyor. Fenerbahçe, oynadığı maçlarda rakip fileleri 83 kez havalandırarak ligin en golcü takımı unvanını elinde tutuyor. Peki, Karagümrük - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, 32. hafta mücadelesinin yayın bilgileri…

KARAGÜMRÜK - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe, Süper Lig'de Galatasaray'ı yakalamak için çaba sarf ederken bir sonraki rakibi Karagümrük'le mücadele edecek.

Son 5 maçını kazanan İsmail Kartal ve ekibi, milli ara dönüşünde Adana Demirspor'u 4-2 yenmişti ve şimdi Karagümrük maçına odaklanıyorlar.

Karagümrük ile Fenerbahçe arasındaki müsabaka 14 Nisan Pazar günü saat 19:00'da başlayacak.

KARAGÜMRÜK - FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Karagümrük - Fenerbahçe maçı, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Hakem Tugay Kaan Numanoğlu, bu karşılaşmayı yönetecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.