İzmir tribünleri milli maçta yine tek yürek olacak

Ay yıldızlılar, 2024 Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu'nda 2 Temmuz Salı günü Avusturya ile Almanya'nın Leipzig kentinde kozlarını paylaşacak. Leipzig Stadyumu'nda yer alacak olan Göztepeli ve Karşıyakalı taraftarlar yine tek yürek olacak. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 10:53
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
İzmir tribünleri milli maçta yine tek yürek olacak

A Milli Takımımızın, Çekya karşısında oynadığı maçta İzmir tribünlerinin bir arada izlediği maç dikkat çekmişti. Hamburg Stadı’nda kale arkası tribününde Göztepeli taraftarlar Türkiye pankartı asmıştı. Göztepeli ve Karşıyakalı taraftarların birlik, beraberlik ve dostluk içerisinde maçı izlemesi renkli görüntülere sahne olmuştu.

İZMİR TRİBÜNLERİ TEK YÜREK

Türkiye-Avusturya maçında yine İzmir tribünleri tek yürek, tek kalp olarak maçı izleyecek. Edinilen bilgilere göre Göz-Göz'lü ve Kaf-Kaf'lı taraftarlar dev maç öncesi pankart hazırlıyor. Tüm Türkiye'nin meydanlarda ve sokaklarda izlediği milli maçlarda büyük heyecan yaşanırken stadyumda İzmirli taraftarlar dikkat çekiyor. Almanya'da yaşayan Karşıyakalı ve Göztepeli taraftarlar maça akın ediyor. Maç öncesi ve sonrası birlikte vakit geçiren İzmirli taraftarlar ay yıldızlıları son topa kadar destekliyor.

BİLETLER PEYNİR EKMEK GİBİ TÜKENDİ

Millilerimiz hazırlıklarını merkez kamp yerinde yaptığı antrenmanla sürdürüyor. A Millî Takımımızın 2 Temmuz 2024 Salı günü Leipzig Stadyumu'nda TSİ 22.00'de Avusturya ile oynayacağı 2024 Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu müsabakasının bilet alım kodlarının dağıtımı sona erdi.Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada," Öncelikli alım hakkına sahip olan Millî Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyelerinin UEFA'dan bilet alımı için 29 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 13.00 itibarıyla kod dağıtımları başlamış, 10 dakika içinde tüm erişim kodlarının (acess code) tamamı tükenmiştir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.