TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir takımlarını bu hafta sonu zorlu maçlar bekliyor

İzmir futbol takımlarını bu hafta sonu heyecan dolu maçlar bekliyor. İzmir takımları hangi gün, hangi takımlarla karşılaşacak?

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 11:07
Kaynak: GURBET YAVUKLU
İzmir takımlarını bu hafta sonu zorlu maçlar bekliyor

Play-off ve bir üst lige doğrudan yükselmeyi amaçlayan İzmir futbol takımlarını bu hafta sonu birbirinden önemli maçlar bekliyor. Trendyol 1. Lig’den Süper Lig’e yükselmeyi hedefleyen Göztepe’nin hedefine ulaşması için yalnızca 1 galibiyete ihtiyacı var. Sarı kırmızılılar bu amaçla ligin 32. haftasında Gürsel Aksel Stadyumu’nda Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Müsabaka 28 Nisan Pazar günü saat 16.00’da başlayacak.

MAÇ PROGRAMLARI

TFF 3. Lig 2. Grup’ta oynadığı son 4 maçını kazanan Karşıyaka FK, ligin son haftasında son sırada yer alan Sapanca Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek. Sakarya’da 27 Nisan Cumartesi günü oynanacak müsabaka saat 15.00’te başlayacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Bucaspor 1928 ise fırtına gibi başladığı sezonun son haftalarında düşüşe geçerek, ilk ikinin dışına çıkmıştı. Sarı lacivertli ekip 28 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Afyonspor’a konuk olacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Menemen FK, 28 Nisan Pazar Günü kendi evinde Derincespor’u ağırlayacak. Müsabaka saat 15.00’te başlayacak.

Öte yandan bu sezon TFF 3. Lig 1. Grup’ta etkili bir performans sergileyerek üst sıralardaki yerini sağlamlaştıran ve 63 puanla 2. sırada yer alan Aliağaspor, bu hafta sonu TM Kırıkkalespor’u sahasında konuk edecek. 27 Nisan Cumartesi günü Aliağa’da oynanacak müsabaka saat 15.00’te başlayacak.  

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.