TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir haber: Maç sırasında yaralandı ama işine devam etti

Bucaspor 1928 ile Esenler Erokspor arasında oynanan maçta yardımcı hakem Hasan Erdoğan, tribünden atılan yabancı bir cisim nedeniyle yere yığıldı. Ancak tedavisinin ardından maça devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 15:31
Kaynak: İHA
İzmir haber: Maç sırasında yaralandı ama işine devam etti

Bucaspor 1928, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta lider Esenler Erokspor ile hafta sonu karşılaştı. Ancak sarı-lacivertli ekip, rakibine 2-1 mağlup oldu. Maçın önemli bir bölümünde dikkatleri çeken olay ise hakeme yapılan saldırıydı. Karşılaşmanın 70. dakikasında Bucaspor taraftarları, bir pozisyonda Erokspor oyuncularına yoğun tepki gösterdi. Bu tepkiler sonucunda tribünlerle münakaşaya giren rakip takım futbolcularıyla birlikte sahaya çok sayıda yabancı madde atıldı. Bu sırada atılan maddelerden biri, saha kenarındaki yardımcı hakem Hasan Erdoğan'a isabet etti. Aldığı darbe sonrası yere yığılan Erdoğan, bir süre ayağa kalkamadı. Sağlık ekipleri müdahale etmek için olay yerine geldi ve bu nedenle maç uzun bir süre durdu. Ancak yapılan tedavinin ardından yardımcı hakem Erdoğan, maça devam etti.

Bucaspor 1928, Esenler Erokspor maçındaki hakem yönetimine karşı tepkisini sosyal medya hesapları üzerinden açıkladı. Sarı-lacivertli kulüp, "Son iki karşılaşmada yaşadığımız, sporun adaletine doğrudan dışarıdan müdahale edildiğini gördüğümüz, 'hakem hatası' olarak nitelendirilemeyecek şekilde taraflı maç yönetimlerine karşı bu takım, bu sezon 1. Lig'e yükselecek. Ancak henüz tamamlanmamış bu süreçte tüm taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var, belki de en çok şu anda! Normal sezonun son iki maçı ve play-off turundaki karşılaşmalarımızda tüm taraftarlarımızı sağduyulu davranmaya çağırıyoruz. Bu dönemde, semtimizin gururu olan kulübümüzü daha yüksek seviyelerde temsil edebilmemiz için bir araya gelerek tek vücut olalım, Buca" şeklinde açıklamada bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.