TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden çifte kupa 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sualtı ragbi takımı U21 ve U15 kategorilerinde çifte kupa kazandı

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2023 11:13
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden çifte kupa 

HÜSEYİN DEMİR 
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'na 23-25 Haziran tarihleri arasında bağlı Havuz İzmir'de düzenlenen U15-U21 Sualtı Ragbisi Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçme müsabakalarına 29 takım, 350 sporcu ile son 10 yılın en yoğun katılımlı rekor katılımı sağlandı. 

U21 KADINLARDA İKİNCİ 
U21 kategorisinde dokuz erkek takımı, yedi kadın takımın katıldığı şampiyonada İzmir Büyükşehir Belediyesi grup maçlarında Ege Üniversitesi'ni 3-0 ve Marmara'yı 8-0 yenerek grubunu lider tamamladı. Çapraz eşleşme sonucunda Derin Ege'yi 8-0 yenen İzmir ekibi, final maçında Ege Sas'a penaltı sonucuyla yenilerek Türkiye ikincisi oldu. İzmir Büyükşehir, grup usülü düzenlenen şampiyonada Marmara SK'yı 8-0, Olimpik Yüzme'yi 9-1 ve Mavi Ege'yi 9-1'lik skorlarla yenerken, Ege UWR'ye 4-3, Ege Sualtı Sporları'na 8-0'lık mağlup oldu. Bu sonuçların ardından İzmir Büyükşehir Türkiye Beşinciliği'ni kazandı. 

U15 KIZLARDA ÜÇÜNCÜLÜK
U15 kategorisinde sekiz erkek takımı, beş kadın takımın katıldığı şampiyonada İzmir Büyükşehir Belediye'de tek devreli lig maçlarında Olimpik Yüzme'yi 9-1, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ni 4-0 yenerken, Ege Üniversitesi ile 1-1 berabere kaldı. İzmir takımı, Ege Sualtı Sporları'na 3-1'lik skorla yenilerek averaj ile Türkiye Üçüncüsü oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.