TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Inter Miami çeyrek finale kaldı: Messi 2 gol attı

Inter Miami, Leagues Cups'ta penaltılarda FC Dallas'ı yenerek çeyrek finale kaldı. Lionel Messi mücadeleyi 2 golle tamamladı

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2023 08:46
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Inter Miami çeyrek finale kaldı: Messi 2 gol attı

Leagues son 16 turunda Inter Miami ve FC Dallas karşı karşıya geldi. Normal süresi gol düellosuna sahne olan maçta tur atlayan tarafı penaltılar belirledi.
Lionel Messi'nin 6. dakikada kaydettiği golle Inter Miami üstünlüğü yakalarken 37. dakikada Facunda Quignon beraberliği sağladı. Maçın 45. dakikasında ise Bernard Kamungo Dallas'ı öne geçirdi.
Mücadelenin 63. dakikasında Alan Velasco'nun golüyle farkı üçe çıkaran Dallas'a Inter Miami, 65. dakikada Benjamin Cremaschi'yle yanıt verdi. Inter Miami'de 68. dakikada Robert Taylor'ın kendi kalesine attığı golün ardından fark tekrar ikiye yükseldi.

MESSİ BERABERLİĞİ SAĞLADI

Maçın son bölümüne Dallas'ın 4-2'lik üstünlüğüy girilirken 80. dakikada Marco Farfan'ın kendi kalesine attığı golle fark tekrar bire indi. 85. dakikada ise Lionel Messi serbest vuruştan ağları havalandırdı ve beraberliği sağladı.
Mücadelenin normal süresi 4-4'lük eşitlikle sona erdi. Inter Miami, penaltı atışarında rakibini 5-4 mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdırdı. Inter Miami'nin çeyrek finaldeki rakibi yarın sabaha karşı oynanan maçlardan sonra netlik kazanacak. Leagues Cup'ta çeyrek final maçları 11-12 Ağustos tarihleri arasında oynanacak.

MESSİ GOL ATMAYA DEVAM EDİYOR

Inter Miami'ye transfer olduktan sonra forma giydiği her maçta ağları havalandıran Lionel Messi, gollerine Dallas maçında da devam etti. Arjantinli yıldız, Dallas karşısında 2 gol kaydederken Inter Miami formasıyla gol sayısını 7'ye yükseltti. Cruz Azul'la oynanan maçta takımına galibiyeti getiren Messi, Atlanta United mücadelesinde 2 gol ve 1 asistle oynamıştı. Messi, Orlando City maçında da iki kez ağları havalandırmıştı. NTV SPOR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.