TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İmam Hatipli Messi olarak bilinen Abdülkadir Ömür kimdir? Abdülkadir Ömür ne kadar maaş alıyor

Trabzonspor'un genç yeteneği Abdülkadir Ömür, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin radarında. Ömür'ün parladığı performanslar, onu geleceğin yıldızı olarak gösteriyor ve birçok Avrupa kulübünün dikkatini çekiyor. Peki Abdülkadir Ömür kimdir? Abdülkadir Ömür ne kadar maaş alıyor? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 15:13
Kaynak: HABER MERKEZİ
İmam Hatipli Messi olarak bilinen Abdülkadir Ömür kimdir? Abdülkadir Ömür ne kadar maaş alıyor

Hull City'de forma giyen Abdülkadir Ömür, futbol kariyerindeki büyük potansiyeli ve yeteneği ile dikkat çekiyor. Türk futboluna birçok yetenekli oyuncu kazandıran Trabzonspor'un altyapısından yetişen Abdülkadir Ömür, kariyerinde hızla yükselmekte. Peki Abdülkadir Ömür kimdir? Abdülkadir Ömür ne kadar maaş alıyor? Detaylar haberimizde…

ABDÜLAKDİR ÖMÜR KİMDİR?

Abdülkadir Ömür, Trabzon doğumlu orta saha oyuncusu olup, Türk milli takımında da forma giymektedir. Şu an EFL Championship takımlarından Hull City'de aktif olarak futbol oynamaktadır."

Abdülkadir Ömür, futbol kariyerine okul takımlarında başladı ve Trabzonspor'un yetenek avcıları tarafından keşfedildi. 2011'de filiz lisansı aldıktan sonra, 2012-13 sezonunda U-14 takımıyla Türkiye finallerine katılarak dördüncülük elde etti. Ardından, 2014-15 sezonunda U-16 takımıyla Türkiye şampiyonluğu yaşadı.

Profesyonel kariyerine 20 Temmuz 2015'te Trabzonspor'da başlayan Ömür, Kasım 2015'te UEFA'nın "haftanın genç yeteneği" seçildi ve oyun tarzı Lionel Messi ve Gheorghe Hagi'ye benzendiği belirtildi. İlk resmi maçına 12 Ocak 2016'da Türkiye Kupası'nda çıktı. Bir sonraki sezon, Trabzonspor U-21 takımında oynarken A takımla çalışmalara devam etti.

2017-18 sezonu, Ömür'ün tamamen A takıma yükseldiği sezon oldu. Düzenli olarak forma şansı buldu ve adı Bayern Münih ve Atletico Madrid gibi büyük kulüplerle anıldı. İlk Süper Lig golünü 15 Ekim 2017'de Akhisar Belediyespor'a karşı attı.

2021-2022 sezonunda Trabzonspor ile 38 resmi maça çıkan Ömür, 29 maçta direkt olarak ilk 11'de başladı ve 7 gol ile 3 asist yaparak takımına katkı sağladı. Sezonu 81 puanla lider tamamlayarak Süper Lig'de şampiyonluğa ulaştı.

Milli Takım kariyeri: 2012'de U14 milli takım kadrosuna dahil edilerek milli kariyerine başlayan Ömür, 5 Ekim 2017'de ilk kez Ümit Milli Futbol Takımı formasını giydi.

A Milli Takım ile ilk maçına ise 30 Mayıs 2019'da Yunanistan'a karşı çıktı.

ABDÜLAKDİR ÖMÜR NE KADAR MAAŞ ALIYOR?

Trabzonspor, Abdülkadir Ömür'ün sözleşmesini 2027 yılına kadar uzattığını duyurdu. Milli futbolcu, 2022/23 sezonu için 20 milyon TL garanti ücret alacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.