TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İltemir: Bu takımın şampiyon olması için çalışıyoruz

TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Antalya temsilcisi Kepezspor'un başkanı İsmail İltemir, "Bu takımın şampiyon olması için gece gündüz çalışıyoruz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2023 07:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
İltemir: Bu takımın şampiyon olması için çalışıyoruz

TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Antalya temsilcisi Kepezspor'un başkanı İsmail İltemir, "Bu takımın şampiyon olması için gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah sezon sonunda 2. Lig'e yükselerek Antalya'ya şampiyonluğu yaşatmak istiyoruz" dedi.

TFF 3. Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam eden Kepezspor'da Başkan İsmail İltemir'den açıklama geldi. İltemir, "Ziraat Türkiye Kupası'nda, Süper Lig temsilcisi İstanbulspor'u 120 dakikanın sonunda kupanın dışına iten ve pazar günü de Küçükçekmece Sinopspor karşısında güzel futbol ile 3 puan alan futbolcu kardeşlerimizi, teknik heyetimizi kutluyorum. Onlarla gurur duyuyoruz. Bizleri bu maçta 90 dakika boyunca destekleyen Kepezspor taraftarımıza ayrıca parantez açarak bir kez de onlara teşekkür ediyorum ve alkışlıyorum. Bu takımın şampiyon olması için gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah sezon sonunda geçtiğimiz sezon 2. Lig'in kapısından döndüğümüz bu ligden inşallah sezon sonu 2. Lig'e yükselerek Antalya'ya şampiyonluğu yaşatmak istiyoruz" diye konuştu.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Dursun Özbek: Süper Kupa maçının Türkiye’de oynanmasını istiyoruz

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.