TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Icardi'de mutlu son: Taraftarlara mesaj var!

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak oynayan Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ve çocuklarıyla İstanbul'a geldi. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2023 07:44
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Icardi'de mutlu son: Taraftarlara mesaj var!

HÜSEYİN DEMİR 

Galatasaray Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Sarı kırmızılı taraftarların heyecanla beklediği golcü oyuncu Mauro Icardi, taraftarlara mesaj verdi. Icardi, sosyal medya hesabından uçakta paylaşım yaparak İstanbul için yola çıktığını açıkladı. Wanda Nara valiz storysi attı, Mauro Icardi uçak storysi attı, taraftarlar büyük heyecan içerisinde yıldız oyuncuları bekliyor. Mauro Icardi'nin transferinde sarı-kırmızılılar, mutlu sona ulaştı. 

ıcardi ve ailesi-ilkses

PAZAR İMZA TÖRENİ 

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'nin bonservis ve maaşı belli oldu. Cim- Bom 3 yıllık sözleşme imzalayan Mauro Icardi için PSG'ye 4 yıllık taksitler halinde 10 milyon Euro bonservis ödeyecek. Ayrıca bonuslarla birlikte senelik kazancının 10 milyon Euro olması bekleniyor. Icardi, geçen sezon 24 karşılaşmada toplam 22 gol ve 8 asisti ile mücadele etti. Galatasaray'ın şampiyonluğunda başrol oynayan Arjantinli yıldız, alınan 21 puana direkt katkı sağlamış ve taraftarın sevgilisi haline gelmişti. Pazar günü tüm yeni transferlerle statta taraftara açık imza töreni düzenlenmesi planlanıyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.