TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu hangi görevlerde bulundu?

İbrahim Hacıosmanoğlu, futbolseverlerin dikkatini çeken ve merak uyandıran isimlerden biri haline gelmiş durumda. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan adayı olarak ortaya çıkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun geçmişi ve iş hayatı hakkında detaylar araştırılıyor. Peki, İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu hangi görevlerde bulundu?

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 16:28
Kaynak: HABER MERKEZİ
İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu hangi görevlerde bulundu?

Trabzonspor'un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu, 18 Temmuz'da gerçekleştirilecek Seçimli Genel Kurul'da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığına aday olacağını açıkladı. İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu hangi görevlerde bulundu?

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU KİMDİR?

Trabzon'un Of ilçesi, Hayrat Beldesi’nde 21 Şubat 1966'da doğan İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Türk iş insanı ve spor yöneticisi olarak tanınır.

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU HANGİ GÖREVLERDE BULUNDU?

İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un 2005-2007 yılları arasında Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. 2008'de, o dönemdeki Başkan Nuri Albayrak'ın istifası sonrasında yapılan seçimlerde aday oldu ancak rakibi Sadri Şener'e karşı kaybetti ve başkan seçilemedi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için 27 Şubat 2012'de aday oldu ancak seçimi kazanamadı. Ancak, 26 Mayıs 2013 tarihinde yapılan seçimlerde Trabzonspor'un 15. başkanı olarak seçildi, yaklaşık 4500 oydan 1571'ini alarak göreve geldi. Ancak, 5-6 Aralık 2015 tarihinde yapılan seçimlerde kaybederek görevini Muharrem Usta'ya devretti.

İlgili İçerikler
Et fiyatına dev zam!
Et fiyatına dev zam! Haber

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.