TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hollandalı genç yetenek Jayden Quinn Oosterwolde kimdir? Jayden Oosterwolde ne kadar maaş alıyor?

Futbolcu maaşları spor kamuoyunda ve taraftarlar tarafından en çok merak edilen konulardan biridir. Hangi futbolcunun ne kadar kazandığı her zaman gündemde olmuştur. Bu noktada Fenerbahçe'nin sol beki Jayden Oosterwolde'nin ne kadar kazandığı da merak ediliyor. Jayden Oosterwolde ne kadar maaş alıyor? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 15:42
Kaynak: HABER MERKEZİ
Hollandalı genç yetenek Jayden Quinn Oosterwolde kimdir? Jayden Oosterwolde ne kadar maaş alıyor?

Süper Lig'in önemli takımlarından Fenerbahçe'nin kadrosunda yer Hollandalı genç yetenek Jayden Quinn Oosterwolde, adını genç yaşına rağmen futbol dünyasına duyurmayı başardı. Ancak pek çok kişi için hala bir soru işareti olan Oosterwolde’nin kim olduğu ve ne kadar kazandığı merak konusu. Jayden Quinn Oosterwolde, Fenerbahçe forması altında ter dökerken, kimliği ve kazancıyla da dikkat çekiyor. Peki, bu genç yetenek kimdir ve ne kadar maaş alıyor? Jayden Quinn Oosterwolde ne kadar maaş alıyor? İşte bu soruların cevapları...

oosterwelde

JAYDEN QUİNN OOSTERWOLDE KİMDİR?

Zwolle'de doğan ve futbola yerel takımı ZAC'da başlayan Jayden Quinn Oosterwolde'nin kariyeri, 2012'de FC Twente'nin gençlik akademisine katılmasıyla yeni bir ivme kazandı. Haziran 2020'de FC Twente'nin futbol akademisinden mezun olduktan sonra, FC Twente/Heracles Akademisi'yle (iki takımın birleşik U21 takımı) sözleşme imzaladı. 2020-21 sezonunda U21 takımında olması gereken Oosterwolde, hem Heracles hem de Twente'deki denemelerinin ardından iki kulübün de dikkatini çekerek her iki takımla da sözleşme imzalama fırsatı buldu. Temmuz 2020'de 3 yıllık bir sözleşme imzalayarak FC Twente'nin A Takımı'na adım attı.

Profesyonel kariyerindeki ilk çıkışını 12 Eylül 2020'de gerçekleştiren Oosterwolde, Twente'nin Fortuna Sittard'a karşı evinde oynadığı maçta ilk 11'de sahaya çıktı. Bu maçta, Twente'nin 2-0 kazandığı müsabakada Queensy Menig'in attığı 1-0'lık golde asistiyle ön plana çıktı.

31 Ocak 2022'de İtalyan ekibi Parma'ya satın alma zorunluluğu olan kiralık sözleşmeyle transfer olan Oosterwolde, kariyerinde yeni bir döneme adım attı.

Fenerbahçe ile kariyerine yeni bir sayfa açan Oosterwolde, 30 Ocak 2023'te 6 milyon € bonservis bedeli karşılığında 4,5 yıllık sözleşme imzaladı. Bu transferle birlikte, genç oyuncu Süper Lig'in köklü ekiplerinden biri olan Fenerbahçe'nin formasını terletmeye başladı.

oosterwelde

JAYDEN QUİNN OOSTERWOLDE NE KADAR MAAŞ ALIYOR?

Jayden Oosterwolde, Parma'dan 200 bin euro kazanırken, Fenerbahçe'de yıllık 800 bin euro maaş alıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.