TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Heyecan dolu Serie A mücadelesi: Frosinone - Salernitana maçı ne zaman, saat kaçta? Frosinone – Salernitana maçı hangi kanalda?

İtalya'nın Serie A liginde heyecan dorukta! Frosinone ile Salernitana, zorlu bir mücadele için karşı karşıya geliyor ve futbolseverler bu önemli maçı canlı izlemek için sabırsızlanıyor. Ancak, yayın saati, kanallar ve şifresiz izlenebilirlik gibi detaylar da merak konusu haline geldi. Peki, Frosinone -Salernitana maçı ne zaman, saat kaçta? Frosinone – Salernitana maçı hangi kanalda? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 10:23
Kaynak: HABER MERKEZİ
Heyecan dolu Serie A mücadelesi: Frosinone - Salernitana maçı ne zaman, saat kaçta? Frosinone – Salernitana maçı hangi kanalda?

İtalya'nın Serie A ligi, futbolseverleri heyecanlandıran bir müsabakaya ev sahipliği yapıyor! Frosinone ile Salernitana, kıyasıya bir mücadele için karşı karşıya gelecek ve taraftarlar bu önemli maçı canlı izlemek için sabırsızlanıyor. Ancak, maçın yayın saati, hangi kanallarda yayınlanacağı ve şifresiz izlenebilirlik gibi detaylar da merak konusu haline geldi. Peki, Frosinone - Salernitana maçı ne zaman oynanacak ve saat kaçta başlayacak? Frosinone – Salernitana maçı hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

futbol

FROSİNONE - SALERNİTANA MAÇI NE ZAMAN?

Frosinone - Salernitana maçı, 26 Nisan 2024 Cuma günü gerçekleşecek ve başlama saati 21:45 olacak.

FROSİNONE - SALERNİTANA MAÇI HANGİ KANALDA?

Frosinone – Salernitana arasındaki bu kritik mücadele, S Sport Plus ve CBC Sport kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Futbol tutkunları, bu heyecan dolu karşılaşmayı kaçırmamak için ekran başına geçmeye hazır olmalılar. Serie A'nın bu önemli müsabakasını izlemek için gününüzü planlayın ve futbolun keyfini doyasıya çıkarın!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Son Girilen Haberler

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.