TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Her şeyden çok istediğim Fenerbahçe’nin şampiyon olması… İrfan Can Kahveci kimdir? İrfan Can Kahveci ne kadar maaş alıyor?

Türk futbolunun parlayan yıldızları arasında yer alan İrfan Can Kahveci, sadece yetenekleriyle değil, ailesinin de futbolseverlerin merakını uyandıran bir konu olmuştur. Genç yaşına rağmen gösterdiği performans ve futbol sahnesindeki etkileyici duruşuyla dikkatleri üzerine çeken Kahveci, başarılı kariyeriyle adını duyurmuş bir isim olarak tanınıyor. Peki, İrfan Can Kahveci kimdir? İrfan Can Kahveci ne kadar maaş alıyor? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 16:42
Kaynak: HABER MERKEZİ
Her şeyden çok istediğim Fenerbahçe’nin şampiyon olması… İrfan Can Kahveci kimdir? İrfan Can Kahveci ne kadar maaş alıyor?

İrfan Can Kahveci'nin hayatı ve ailesi, genç futbolseverlerin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Başarılı futbolcusunun kariyerindeki gelişmeler ve ailesinin ona olan desteği, Türk futbolunun geleceği açısından da önemli bir referans noktası olmaya devam ediyor. Peki, İrfan Can Kahveci kimdir? İrfan Can Kahveci ne kadar maaş alıyor? Detaylar haberimizin devamında…

İRFAN CAN KAHVECİ KİMDİR?

İrfan Can Kahveci, 15 Temmuz 1995 tarihinde Ankara'da doğmuş olan Türk milli futbolcudur. Şu anda Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giymektedir.

İrfan Can'ın babası Çorum Bayatlı, annesi ise Yozgatlıdır ve İrfan Can, Ankara'nın Ayaş ilçesine bağlı Bayat Köyü'nde doğmuştur. İki kardeşi ve bir ablası vardır. Annesi ev hanımı, babası ise OSTİM'de çalışan bir motor ustasıdır. İrfan Can, liseyi tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'na (BESYO) girmiştir. 17 Mart 2021'de Gözde Doyran ile evlenmişlerdir. Çiftin 27 Nisan 2022'de Can adını verdikleri bir oğulları dünyaya gelmiştir.

İrfan Can Kahveci kariyeri

Futbola 7 yaşında Gençlerbirliği Futbol Okulu'nda adım atan İrfan Can, burada geçirdiği yılların ardından seçmelerde kendini kanıtlayarak Gençlerbirliği Altyapısı'na katıldı. Fuat Çapa döneminde Gençlerbirliği ile profesyonel sözleşme imzalayarak 2012-2013 sezonunda Gençlerbirliği A2 takımında düzenli forma şansı buldu. İrfan, Gençlerbirliği A Takımı'yla da ilk kez 27 Nisan 2012'de Türkiye Kupası mücadelesinde Kayserispor karşısında son 5 dakikada forma giydi. 2013-2014 sezonunda ise tecrübe kazanması için Gençlerbirliği'nin altyapı takımı olan Hacettepe'ye transfer oldu. Burada 34 maçta 4 gol kaydederek, 2013-2014 sezonunun sonunda Hacettepe'nin 2. Lig'e yükselmesinde önemli bir rol oynadı. 2014-2015 sezonu başında ise tekrar Gençlerbirliği A Takımı kadrosuna dahil edildi.

2019-2020 sezonunda İstanbul Başakşehir ile Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

2020-2021 sezonunda Başakşehir'de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etti. Leipzig maçında hat-trick yaparak dikkat çekti.

Fenerbahçe'ye 31 Ocak 2021'de transfer oldu. İlk sezonunda sakatlık yaşasa da önemli katkılar sağladı. Özellikle Erzurumspor ve Ankaragücü maçlarında asistleriyle ön plana çıktı.

2021-2022 sezonunda Fenerbahçe formasıyla performansını sürdürdü. Mesut Özil'e yaptığı asistler ve attığı gollerle takıma katkı sağladı. Galatasaray derbisinde Mesut Özil'e attığı pasla önemli bir golden önceki asistini yaparak dikkat çekti.

Ancak Göztepe maçındaki sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle PFDK'ye sevk edildi ve ceza aldı. Bununla birlikte, performansına odaklanarak Altay maçında bir gol atıp bir asist yaparak takımına katkı sağladı.

2012 yılının başlarında Hakan Tecimer yönetimindeki Türkiye 17 yaş altı milli futbol takımına davet edilen İrfan Can Kahveci, Türkiye formasını ilk defa Azerbaycan'a karşı giydi. 4-0'lık galibiyetle sonuçlanan bu maçta bir asist yaparak katkı sağladı. Ardından Ukrayna maçında da forma giydi ve ilk milli golünü kaydetti.

Türkiye U-17 takımında toplamda 7 maçta forma giyip 1 gol atan İrfan, Türkiye U-18 ve U-20 takımlarında da sırasıyla 4 ve 3 kez forma şansı buldu.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Grubu'nda yer alan Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın turnuvadaki tek golünü, İsviçre ile oynanan 3. grup maçının 62. dakikasında attı ve skoru 2-1'e getirdi. Ancak Türkiye maçı 3-1 kaybederek turnuvadan 0 puanla ayrılarak elendi.

İRFAN CAN KAHVECİ NE KADAR MAAŞ ALIYOR?

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci ile yeni bir sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Yeni sözleşmeyle birlikte milli yıldızın maaşı 15 milyon TL'den 50 milyon TL'ye çıkarılacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.