TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe Voleybol'dan lige kötü giriş

Kadınlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Göztepe Voleybol, birinci hafta mücadelesinde İstanbul BBSK’ya 3-1 kaybederek lige kötü bir giriş yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2023 08:43
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Göztepe Voleybol'dan lige kötü giriş

Yeni sezona kadrosunu büyük ölçüde değiştirerek giren Göztepe Voleybol, Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nin ilk haftasında İstanbul BBSK’yı konuk etti. Atatürk Voleybol Salonu’nda oynanan müsabakayı İstanbul BBSK, 3-1 kazanmayı başardı ve Göztepe Voleybol yeni sezona yenilgiyle girmiş oldu. Karşılaşmadan sonra Göztepe Voleybol Başantrenörü İlker Alkan, “Yeni bir takımız. Takım olma yolunda adım adım ilerliyoruz. Bu mağlubiyet bize için önemli bir ders oldu. Eğer bunu faydamıza kullanabilirsek tabii ki. Bunun için fazlasıyla çalışacağız. Zafiyetlerimizi nasıl noktasında yol gösterecek bir oyun oldu bizim için. En çok üzgün olduğum konu, buraya bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza galibiyet hediye edememek oldu. Oyuncularımızın da en çok istediği şey, taraftarlara güzel bir galibiyet armağan etmekti. Tekrardan bütün taraftarlarımıza desteklerinden ötürü teşekkür ederiz. Bundan sonra çok daha iyi olacak. Bunun sözünü verebilirim” şeklinde konuştu.

Meme kanserine dikkat çekildi

Göztepe Voleybol, Meme Kanseri Farkındalık Ayı çerçevesinde İzmir'in Sultanları sezonun ilk maçına Meme Kanseri Farkındalık pankartı ile çıktı. Libero oyuncuları ise bu maça özel hazırlanan #PembeForma'lar ile mücadele etti. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin destekleriyle maç öncesinde taraftarlarımıza bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Anadolu Üniversitesi haftayı bir puanla kapattı

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.