TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe-Teksüt Bandırmaspor maçının biletleri ne kadar? Biletler satışa ne zaman çıkıyor?

Trendyol TFF 1.Lig 5. haftada Göztepe evinde Bandırmaspor'u misafir edecek. Göztepeli taraftarların merakla ve heyecanla beklediği Göztepe-Bandırmaspor maçının biletleri ne zaman satışa çıkacak? Biletler ne kadar? Göztepe- Bandırmaspor maçının biletleri nereden alınır? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2023 07:14
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe-Teksüt Bandırmaspor maçının biletleri ne kadar? Biletler satışa ne zaman çıkıyor?

Göztepe-Bandırmaspor maçının biletleri öncelikli ve indirimli olarak 13.09.2023 Çarşamba 11.00'de  Göztepe Mobil Uygulaması üyelerine özel olarak satışa açıldı. Genel satış 14.09.2023 Perşembe günü saat 12.00'de başlayacak. Sarı kırmızılı taraftarlar Altay galibiyetinden sonra kenetlenmiş durumda... Radomor Kokovic'in öğrencileri mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkıyor.

Ev sahibi biletleri, maça 24 saat kalana kadar sadece Ev sahibi takım logolu Passolig kartlar ile satın alabilecektir. Maç günü misafir takım logolu Passolig Kartlar hariç tüm passolig kartlar ile satın alınabilir. Misafir takım logolu kartlar sadece rakip tribünden bilet satın alabilecek. Bilet/kombine transfer kısıtları, bilet satış logo kısıtları ile aynıdır.

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun almış olduğu karar gereği; 26.08.2023 tarihinde oynanan Göztepe A.Ş. - Ahlatcı Çorumspor karşılamasında Güney Tribün 219 blokta yer alan seyircilerin bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verildi.

Göztepeli taraftarlar Gürsel Aksel Stadyumunu yine bu maçta dolduracak. Trendyol 1.Lig'in ilk haftalarında saha problemi yaşayan sarı kırmızılılar evine kavuştu. Stadyumuna kavuşan Göztepeliler Bandırmaspor maçını iple çekiyor.

SON MAÇI GÖZTEPE ALDI

Göztepe-Teksüt Bandırmaspor maçı Gürsel Aksel Stadyumu'nda saat 19.00'da oynanacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından yayınlanacak. Ersan Parlatan'ın öğrencileri Göztepe deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor. Göztepe ile Bandırmaspor en son 27 Ocak 2023'de karşı karşıya geldi. Göztepe evinde 3-1'lik skorla rakibini yendi. Göztepe ile Teksüt Bandırmaspor ile 28 kez karşı karşıya geldi. Göztepe 28 maçtan 18 galibiyet elde ederken 4 kez berabere kaldı, 6 kez de mağlup oldu.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Filenin Sultanları, Hisamitsu’yu mağlup etti 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.