TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe, TB2L’de maçları Bornova’da oynayacak

2024 - 2025 sezonunda profesyonel liglere katılacak olan Göztepe A Takımı maçlarını Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanacağının açıklandığı lansman gerçekleşti. Detaylar haberimizde…

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 23:29
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 23:29
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Göztepe, TB2L’de maçları Bornova’da oynayacak

Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde gerçekleşen Lansmana Sayın Mehmet Sepil, Bornova Belediye Başkanı Sayın Mustafa İduğ, Basketbol Şube Başkanı Atakan Atalar, Yönetici Atalay Aksay’ın yanı sıra Yönetim ve Divan Kurulu üyeleri katıldı.

MEHMET SEPİL: ÜST LİGLERE ÇIKMAYI HEDEFLİYORUZ

Lansmanda konuşan Göztepe Spor Kulübü'nün Başkanı Mehmet Sepil ‘’ Öncelikle bizlere kullanım hakkını sağlayan Sayın İduğ’a ve Bornova Belediyesine çok teşekkür ederiz. Göztepe, İzmir’in önemli bir markası. Yıllar sonra basketbola geri döndük. Adım adım, sağlam ve sürdürülebilir bir yapıyla en üst liglere çıkmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

GÖZTEPEMİZİ ŞAMPİYON OLARAK GÖRMEK İSTERİZ

Göztepe'nin Yüzüncü yılında bir üst lige çıkmasını istediğini söyleyen Bornova Belediye Başkanı  Mustafa İduğ ‘’ Tam yirmi yıl önce Göztepe Spor Kulübü Basketbol Şubesi kapanmıştı. Yirmi yıl sonra bu salonda tekrar başlamasından dolayı çok mutluyum. Çünkü spor denince akla İzmir geliyor. Göztepe’nin şampiyon olduğu Bornova’da tekrar Göztepemizi şampiyon olarak görmek isteriz. Önümüzdeki yıl Göztepe’nin yüzüncü yılı. Yüzüncü yılınızda sizin bu salondan bir üst lige çıkmanızı isteriz" şeklinde konuştu.

EN BÜYÜK HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLMAK

Göztepe Spor Kulübü'nün Basketbol Şube Başkanı Atakan Atalar ’’Bu salonun kullanım hakkını bizlere sağlayan Bornova Belediyesine ve Sayın Başkan İduğ’a teşekkür ederim. İzmir’in gözbebeği olan Göztepemizi en üst liglere çıkarmak en büyük hedefimiz. Maçlarımızı Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde oynayıp Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne katılacağız. Yüzüncü yılımızda bu salonda şampiyon olup, taraftarımızla medcezir şarkısını söylemek istiyoruz“dedi.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.