TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe Süper Lig'e hatasız ilerliyor

Trendyol 1. Lig'de Kocaelispor'un puan kaybettiği haftada hatasız bir performans sergileyen Göztepe, puan farkını 7'ye çıkararak Süper Lig'e yükselme yolunda önemli bir avantaj elde etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 14:33
Kaynak: İHA
Göztepe Süper Lig'e hatasız ilerliyor

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Göztepe, 25. hafta karşılaşmasında Boluspor ile karşı karşıya geldi. Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan müsabakayı sarı-kırmızılılar, 2-0'lık skorla galip tamamladı. İzmir ekibinin her iki golü de yeni transferleri Romulo'dan geldi. Böylelikle Brezilyalı golcü, Göztepe taraftarının önünde attığı ilk gollerine imza atmış oldu. Zorlu Boluspor maçındaki bu galibiyetle birlikte puanını 52'ye çıkaran İzmir ekibi, Kocaelispor'un berabere kaldığı bu haftayı avantaja çevirdi. Ligde kalan 9 haftaya girilirken, Göztepe aradaki puan farkını 7'ye çıkararak önemli bir avantaj elde etti.

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, önemli bir puan farkına rağmen takımın rehavete kapılmayacağını vurgulayarak, "Takım olarak daha sıkı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Kendimizi ve futbolumuzu geliştireceğiz. Ligde kalan maçlarda daha iyi oynamak için her şeyimizi vereceğiz" şeklinde konuştu. Öte yandan, hafta sonunda Şanlıurfaspor deplasmanına çıkacak Göztepe, bu zorlu mücadeleden de hata yapmadan ayrılarak yoluna hız kesmeden devam etmeyi hedefliyor. İzmir ekibi, bu sezon dış sahada oynadığı 12 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak, bu alanda 26 puanla ligin en başarılı takımı olmaya devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.