TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe, Süper Lig aşkına!

Trendyol 1.Lig'de mücadele eden Göztepe Spor Kulübü, Süper Lig için geri sayıma başladı. Sarı kırmızılılar, bugün Gençlerbirliği'ni mağlup ederse Süper Lig'e yükselen ikinci takım olacak. Peki, Göztepe şampiyonluk kutlamalarını ne zaman yapacak? Büyük heyecana sahne olacak Göztepe- Gençlerbirliği maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 11:46
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Göztepe, Süper Lig aşkına!

Trendyol 1.Lig 2023-2024 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan Göztepe Spor Kulübü, iki yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkmak için geri sayıma başladı. İzmir temsilcisi başarılı bir sezonun ardından bir üst lige çıkmasına sayılı saatler kaldı. Sarı kırmızılılar bugün saat 16:00'da Gençlerbirliği ile Gürsel Aksel Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından karşılaşmanın hakemleri; Mustafa Kürşad, Ömer Lütfü Aydın, Mahmut Gülle, Yakup Özhan olarak belirlendi. Nefesleri kesecek mücadele TRT Spor Ekranlarından yayınlanacak.

GÜRSEL AKSEL KAPALI GİŞE

Göztepe Spor Kulübü, bugün Gençlerbirliği'ni mağlup ederse Süper Lig'e çıkacak. İki sezondan sonra tekrardan Süper Lig serüvenine başlamak isteyen sarı kırmızılılar meşaleyi yaktı. Göztepe- Gençlerbirliği maçının biletleri satışa çıktığı gün kısa sürede tükendi. Göztepeli taraftarlar maça yoğun ilgi ve talep gösterirken Gürsel Aksel Stadyumu'nda dev kareografi yapması planlanıyor. Görsel hazırlıklara devam eden taraftarlar maç saatini sabırsızlıkla bekliyor. Taraftarlar bugün maç öncesi Susuzdede Parkı'nda buluşarak marşlar eşliğinde stada yürüyecek.

RASMUS ANKERSEN GÜRSEL AKSEL'DE

Kuruluşunun 100.yılında Süper Lig hedefiyle sahaya çıkacak olan Göztepe Spor Kulübü'nün Danimarkalı Başkanı Rasmus Ankersen stadyumundan maçı izleyecek. Göztepe, bugün galip gelirse Süper Lig'e çıkacak. Beraberlik durumunda ise Çorum FK'nın puan kaybını bekleyecek. Göztepe'nin yüzde 70 hisselerini satın alan futbol şubesini yöneten Sport Republic şirketi de Süper Lig için geri sayıma geçti. Türk futbolunda ilk yabancı başkan olan Göztepe'nin Danimarkalı Başkanı Rasmus Ankersen, Gürsel Aksel Stadyumu'nda taraftarlar ile büyük coşkuyu yaşayacak. Göztepe CEO'su Kerem Ertan, kutlamaların Bodrum FK karşılaşmasında olacağını ifade etti. Ertan, "Gençlerbirliği karşılaşmasında Süper Lig'e çıktığımızı ilan ettiğimizde bile kutlama yapmayacağız” diye konuştu.

STANİMİR STOİLOV: DİSİPLİNDEN TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Gençlerbirliği maçı öncesi oyuncularına önemli uyarılarda bulunan Göztepe'nin teknik direktörü Stanimir Stoliov, Süper Lig'i garantilemeden kimsenin havaya girmemesini istedi. Bulgar antrenör kesinlikle disiplinden taviz vermediği belirtildi. Herkesin saha içine odaklanmasını isteyen Stoilov'un, "Maçlar oynanmadan ve kazanılmadan sonuç ortaya çıkmaz. Bizler önce işimizi yapacağız, sonucu alıp öyle sevineceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.