TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe, şampiyonluk meşalesini yakıyor!

Trendyol 1.Lig'den Süper Lig'e çıkma başarısını gösteren Göztepe Spor Kulübü, şampiyonluk meşalesini Bodrumspor maçından sonra yakıyor. Şampiyonluk heyecanını yaşayacak olan sarı kırmızılı taraftarlar Bodrumspor maçında kapalı gişe oynuyor. Peki, Göztepe-Bodrumspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 10:57
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Göztepe, şampiyonluk meşalesini yakıyor!

TFF 1.Lig'de sezon son maç ile sona eriyor. Süper Lig'e çıkan Göztepe Spor Kulübü, şampiyonluk meşalesini yakıyor. İzmir temsilcisi, sezonun 34.haftasında Bodrumspor'u evinde misafir ediyor. Göztepeli taraftarlar maça yoğun ilgi ve talep gösterirken karşılaşma kapalı gişe oynanıyor. Tüm biletler kısa sürede tükendi. Dev karşılaşma 11 Mayıs Gürsel Aksel Stadyumu'nda saat 16:00'da oynanacak. Nefesleri kesecek mücadele TRT Spor Ekranlarından yayınlanacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hakemler henüz belirlenmedi. Göztepe, sezonun bitimine iki hafta kala Süper Lig’e çıkmayı garantilemişti. Stanimir Stoilov yönetiminde sarı kırmızılılar son hazırlıklarına devam ediyor.

GÖZTEPE KAPALI GİŞE

Göztepe resmi sosyal medya hesabından taraftarlarına teşekkür açıklamasında bulundu. Yapılan paylaşımda, “Karşılaşmanın biletlerini yine ve yeniden kısa süre içinde tüketen anlı şanlı Göztepe taraftarına sonsuz teşekkürler. Cumartesi günü 16.00'da hep birlikte evimiz Gürsel Aksel Stadyumu'nda şampiyonluğumuzu kutlayacağız” ifadelerine yer verildi. Göztepe en son oynadığı müsabakada Eyüpspor’u deplasmanda 3-0’lık skorla mağlup etmişti.

GÜRSEL AKSEL'DE ŞÖLEN

2023-2024 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan Göztepe Spor Kulübü, sezonun bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. TFF 1.Lig'de seyirci rekoru kıran sarı kırmızılı taraftarların Süper Lig'deki performansı merak ediliyor. Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Göztepe Spor Kulübü'nün yönetimi yapacağı transferler ile taraftarlarını heyecanlandırmak istiyor. İzmir ekibi, şampiyonluk kupası Bodrum FK maçından sonra havaya kaldırılacak. Stadyumunda yapılacak organizasyonların ardından şampiyonluk coşkusu tüm semtte yayılacak. Göztepeli futbolcular ve teknik ekip üstü açık otobüsle şehir turuna çıkacak. On binlerce taraftarın katılacağı kutlamalarda ışık ve müzik gösterilerinin yanı sıra meşale şov da olacak. Sanatçı Levent Yüksel'in Ankarada gerçekleşecek olan konserinden dolayı Gürsel Aksel'deki konseri ertelendi.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.