TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe-Sakarya maçı ne zaman? Nerede? Hangi Kanalda?

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, evinde sezonun ilk maçına çıkıyor. Peki Göztepe-Sakaryaspor müsabakası ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2023 08:51
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe-Sakarya maçı ne zaman? Nerede? Hangi Kanalda?

HÜSEYİN DEMİR

Spor Toto Akhisar Stadyumu'nda saat 21.45'te başlayacak maçta Göztepe, Sakaryaspor'u misafir edecek. Bu sezon Süper Lig hedefine ulaşmak isteyen iki takımın zorlu mücadelesini Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek. Mücadele TRT Spor'da canlı yayınlanacak. Gürsel Aksel Stadyumu'ndaki zemin çalışmalarının yetişmemesi nedeniyle müsabaka Manisa'daki Spor Toto Akhisar Stadyumu'nda gerçekleşecek. Bu kararın ardından Göztepeli taraftarlar duruma büyük tepki gösterdi. Göztepe, sezonun ilk maçında mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkıyor.

GÖZTEPE HAZIR-İLKSES

GÖZTEPE MAÇA HAZIR

Trendyol 1. Lig'de büyük heyecan başlıyor, Göztepe, sezonun ilk maçına çıkıyor. Sarı kırmızılılar Sakaryaspor karşısında son hazırlıklarını tamamladı. Dün gerçekleşen antrenman ile Göztepe çalışmanın ilk bölümünde ısınmanın ardından duran top çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci bölümü ise teknik- taktik ile sona erdi.

göztepe transfer-ilkses

GÖZTEPE GALİBİYET İSTİYOR

Trendyol 1. Lig temsilcilerinden Göztepe, yeni sezona galibiyetle başlamak istiyor. Sarı-kırmızılılar, kadrosunu güçlendirerek 10 transfer yaptı. İzmir ekibi; Tarkan Serbest, Ali Dere, Ogün Bayrak, Mateusz Lis, Kubilay Kanatsızkuş, İbrahima Sory Diallo, Tha Altıkardeş, Mame Diouf,  Ümit Akdağ ve Celil Yüksel’i transfer etti.

göztepe-sakarya dostluk

SAKARYASPOR KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

Yeni sezona galibiyet ile başlamak isteyen yeşil-siyahlılar transferlerle kadrosunu güçlendirdi. Sakaryaspor; Dino Ndlovu, Del Valle, Mikail Okyar ve Bilal Başacıkoğlu'nu transfer ederek; savunmada ise Rotman, Erdi Dikmen, Bülent Cevahir ve Ali Ülgen'i kadrosuna dahil etti. Orta saha ve kaleci bölgelerine de takviyeler yapan Sakaryaspor, Muhammet Akarslan ve file bekçisi İbrahim Demir ile sözleşme imzaladı. Sakaryaspor'un taraftar grubu Tatangalar, Göztepe maçı için otobüslerle Akhisar'a akın etti.

sakaryaspor kadro-ilkses

GÖZTEPE-SAKARYASPOR 16.RANDEVU

İzmir ekibi Göztepe ile  Sakaryaspor 15 kez karşı karşıya geldi. Yeşil-siyahlı temsilci bu mücadelelerden 7 kez galibiyetle ayrılırken, 6 kez ise Göztepe kazandı. İki takım sahadan 2 kez de birer puan alarak ayrıldı.

BİLETLERE YOĞUN İLGİ

Göztepe- Sakaryaspor’un Trendyol 1.Lig’in ilk haftasında deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıkar çıkmaz peynir ekmek gibi tükendi. Passolig sistemi üzerinden satışa çıkan biletler Göztepe taraftarı için 75-50 ve 25 TL’den satışa çıkarken misafir takım için ayrılan biletler 25 TL’den satıldı. Sakaryaspor'un taraftar grubu Tatangalar maç biletlerine yoğul ilgi gösterdi. Tatangalar’a bu karşılaşma için 600 bilet ayrılırken Passolig sistemi üzerinden satışa çıkan biletler dakikalar içerisinde tükendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.