TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe, Ramon Pascal Lundqvist ile prensipte anlaştı

Göztepe Spor Kulübü, orta saha oyuncusu İsveçli Ramon Pascal Lundqvist ile prensipte anlaştı. Peki, Ramon Pascal Lundqvist kimdir? Hangi takımlarda forma giydi? Kariyerinde hangi başarılar var? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2024 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2024 16:48
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Göztepe, Ramon Pascal Lundqvist ile prensipte anlaştı

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Göztepe Spor Kulübü, devre arasında transfer hamlesi yaparak kadrosunu güçlendirmek istiyor. İkinci yarının başlamasına çok az bir süre kala sarı kırmızılılar Stanimir Stoilov yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor. Bulgar antrenör Stoilov, transfer listesini yönetime bildirdi. Kesenin ağzını açan İzmir ekibi bu sezon TFF 1. Lig'de şampiyonluğu hedefliyor.

GÖZTEPE'YE 10 NUMARA

Taraftarları heyecanlandıran transferlere imza atmak isteyen sarı kırmızılılar, İsveçli orta saha oyuncusu Ramon Pascal Lundqvist ile anlaşmaya vardı. Sahada 10 numara pozisyonunda oynayan 26 yaşındaki futbolcu pasör özelliğinin yanında defansif özelliğiyle de biliniyor.

Sağ ayağını kullanan Pascal Lundqvist, 2023-2024 sezonunda Sarpsborg 08 takımında forma giydikten sonra serbest oyuncu konumunda yer alıyor. Saha görüşü ve oyun bilgisi ile göz kamaştıran 10 numaralı futbolcu Trekantens IF (-2009), Kalmar FF (2009-2013), PSV (2013-2016) takımlarında altyapıda oynadı.

Avrupa'da Yunanistan, Norveç, İsveç liglerinde forma giyen Ramon Pascal Lundqvist, kariyerine Türkiye'de devam etmek istiyor. Edinilen bilgilere göre İsveçli futbolcu sağlık kontrolünden sonra Göztepe Spor Kulübü ile resmi anlaşmaya imza atacak. Göztepe Spor Kulübünden henüz resmi açıklama gelmedi. Göztepeli taraftarlar merakla ve heyecanla transferi bekliyor.  

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.