TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe-Manisa maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Göztepe, sezonun 6. haftasında Manisa ile karşılaşacak. Peki, Göztepe-Manisa FK maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2023 13:38
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe-Manisa maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

TFF 1. Lig takımlarından Göztepe 6. haftada Manisa FK ile karşı karşıya gelecek. İzmir temsilcisi en son oynadığı Teksüt Bandırmaspor maçında 1-1 berabere kalmıştı. Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan müsabakanın son dakikaları nefesleri keserken, sarı kırmızılılar mutlu sona ulaşamadı.

Göztepe tribünleri maçın son anlarında "Kokovic istifa" sloganlarında bulundu. Sarı kırmızılılar henüz evinde hiç galibiyet alamadı, kendi sahasında oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak henüz galibiyetle tanışamadı. Manisa 3 galibiyet, 2 beraberlik ile 2.sırada yer alıyor.

GÖZTEPE, MANİSA MAÇINA HAZIRLANIYOR

23 Eylül Cumartesi saat 16:00'da Mümin Özkasap Stadyumu'nda Manisa ile karşılacak olan Göztepe hazırlıklarına devam ediyor. Göztepe-Manisa maçı TRT Spor ekranlarından yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemleri henüz Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanmadı.

Sarı kırmızılılar Radomir Kokovic yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor. Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında Manisa FK ile karşılaşacak olan sarı kırmızılılar Adnan Süvari Tesisleri'nde  gerçekleşen antrenmanda oyuncuların bazıları rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular pas çalışması ikinci bölümde ise taktik çalışması yapıldı.

GÖZTEPE-MANİSA SON MAÇ: 1-1

2022-2023 sezonunda en son oynanan Göztepe-Manisa maçı 1-1 beraberlikle sona ermişti. Manisa FK'nın golü 59. dakikada Michee Ngalina'dan (Kendi Kalesine) gelirken Göztepe'nin golünü uzatmada Bayere Junior Loue atmıştı.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Göztepe, sezonu verimli geçiremiyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.