TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe-Kocaelispor maçında deplasman yasağı kalktı! Hodri Meydan geliyor

Trendyol 1.lig ekiplerinden Göztepe Spor Kulübü, sezonun 11.haftasında Kocaelispor ile karşı karşıya geliyor. Göztepe-Kocaelispor maçında deplasman yasağı kalktı. Müjdeli haberi alan Kocaelisporlu taraftarlar ve Hodri Meydan taraftar grubu otobüslerle İzmir'e akın edecek. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2023 13:34
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe-Kocaelispor maçında deplasman yasağı kalktı! Hodri Meydan geliyor

TFF 1.Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite ve rekabet her geçen sene artıyor. Trendyol 1. Lig'de mücadele eden İzmir temsilcisi Göztepe üst üste aldığı galibiyetlerle zirveye oynuyor. Süper Lig hedefiyle yola çıkan sarı kırmızılılar bu hafta Kocaelispor'u evinde misafir edecek. Göztepeli ve Kocaelisporlu taraftarlar merakla ve heyecanla maçın başlama saatini bekliyor.4 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da oynayacak olan Göztepe- Kocaelispor maçının biletleri yarın saat 11.00'de Passolig sistemi üzerinden satışa çıkacak.

Kocaelispor

TARAFTAR YASAĞI KALKTI

İzmir İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı karar ile Göztepe- Kocaelispor maçında Kocaelisporlu taraftarların tribünde yer almayacağını açıklamıştı.Kocaelispor taraftarları deplasman yasağının kalkması için harekete geçti. Yeşil siyahlı taraftarların talebi ilk önce olumlu karşılanmadı. Daha sonra Kocaelisporlu taraftarlar ve Hodri Meydan taraftar grubu Göztepe maçında verilen yasağın kalkması için CİMER'e şikayet etti. Türkiye Futbol Federasyonu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Valiliği tek tek ziyaret eden Kocaelisporlu taraftarlar ısrarından ve inadından vazgeçmedi. Taraftar grupları Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a çağrıda bulundu. Vali Seddar Yavuz ise bugün olumlu haberi taraftarlara verdi.

HODRİ MEYDAN İZMİR'E GELİYOR

İzmir Spor İl Güvenlik Kurulu tepkilerin ardından tekrardan bir araya geldi. Kocaelisporlu taraftarlara uygulanan deplasman yasağının kaldırılması için Kocaelisporlu yöneticiler ve kulüp başkanı devreye girdi. Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, "Taraftarlarımıza müjdeyi veriyorum. Deplasman yasağı için yaptığımız görüşmeler geçte olsa sonuç verdi" açıklamalarında bulundu. Kocaelispor taraftar grubu Hodri Meydan grubunun Göztepe maçına otobüs kaldırması bekleniyor. Kocaelispor için 956 kişilik tribünde kontenjan ayrıldı.Büyük heyecana sahne olacak olan Göztepe-Kocaelispor maçı 4 Kasım Cumartesi günü saat 19:00'da Gürsel Aksel Stadyumunda oynanacak.

Göztepe

ZİRVE YARIŞI

Trendyol 1. Lig'de Göztepe oynadığı 10 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak 20 puanla 2. sırada mücadele ediyor. Kocaelispor ise 10 müsabakada 6 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak 3. sırada yer alıyor. Aynı puana sahip olan Göztepe ve Kocaelispor çok kritik bir maça çıkacak. Galibiyet alan takım zirve yarışında önemli avantaj elde edecek.Radomir Kokovic yönetimindeki Göztepe toplam 11 gol atarken kendi kalesinde 4 gol yedi.

Bu haber de ilginizi çekebilir: Göztepe’de Kenneth Mamah çıkışa geçti

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.