TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe-Eyüpspor maçı ne zaman? Nerede? Saat kaçta?

Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında Göztepe ile Eyüpspor karşılaşacak. Peki Göztepe-Eyüpspor maçı ne zaman? Nerede? Saat kaçta? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2023 11:07
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe-Eyüpspor maçı ne zaman? Nerede? Saat kaçta?

HÜSEYİN DEMİR

Göztepe bugün Gürsel Aksel Stadı'nda saat 20.30'da Eyüpspor'u misafir edecek. Müsabakada baş hakem Arda Kardeşler görev yapacak.

GÖZ-GÖZ MAÇA HAZIR

Lig'de 8 maçtır yenilmeyen ve son 5 mücadelesini kazanan sarı-kırmızılı ekip, 33. haftaya 50 puanla 6. sırada tamamladı. Göztepe dün gerçekleşen antrenman ile Eyüpspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Adnan Süvari Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanın ilk bölümünde ısınmanın ardından pas çalışması yapan sarı kırmızılılar ikinci bölümde ise teknik taktik ile hazırlıklarını tamamladı.

Eyüpspor'da Arda Turan dönemi

Misafir Eyüpspor ise yeni teknik direktörü Arda Turan yönetiminde ilk maçına çıkacak. Ligdeki son karşılaşmasında Gençlerbirliği'ne yenilen İstanbul temsilcisi 57 puanla 3. sırada yer alıyor.Eyüpspor, üst üste alınan yenilgilerin ardından şampiyonluk yarışında büyük kan kaybetmişti ve taraftarların tepkisini çekmemek için kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yorum bölümünü kapatmıştı. Eyüpspor takımın başına Arda Turan'ı getirerek tekrardan taraftarların sempatisini toplamaya başladı. 36 yaşındaki Arda Turan, teknik direktörlük kariyerinin ilk maçına ise bugün Göztepe karşısında çıkacak.Sarı kart cezalısı Aliou Traore'nin forma giyemeyeceği Göztepe'de sakatlığı bulunan Yasin Öztekin'in durumu ise yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.