TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe evinde Erzurumspor'u ağırlıyor

Trendyol 1.Lig'de şampiyonluk yarışında mücadele eden Göztepe Spor Kulübü, evinde Erzurumspor'u konuk ediyor. Peki, Göztepe- Erzurumspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2024 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2024 10:03
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Göztepe evinde Erzurumspor'u ağırlıyor

TFF 1.Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. Sezonun 29.haftasında Göztepe evinde Erzurumspor'u konuk ediyor. Karşılaşma 8 Nisan Pazartesi günü saat 20.30'da Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak. Büyük heyecana sahne olacak karşılaşma TRT Spor Ekranlarından yayınlanacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından mücadelenin hakemleri; Ali Yılmaz, Haydar Avcı, Ferhat Çalar, Süleyman Soyutürk olarak belirlendi. Sezonun ilk yarısında oynanan Göztepe-Erzurumspor maçında Erzurumspor, Göztepe'yi 3-2 lik skorla mağlup etmişti. Karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. Göztepeli taraftarlar maça yoğun ilgi ve talep gösteriyor.

GÖZTEPE'DE EKSİKLER VAR

Göztepe Spor Kulübü, oynadığı 28 müsabakada 17 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyetle 56 puanla ikinci sırada yer alıyor. Erzurumspor ise 28 maçta 11 galibiyet, 10 beraberlik, 7 mağlubiyetle 40 puanla 10.sırada yer alıyor. İzmir temsilcisi, sezonun bitimine sayılı haftalar kala şampiyonluğu hedefliyor. Erzurumspor ise üst sıraları çıkarak play-off şansını zorlamak istiyor. Sarı kırmızılılar en son oynadığı müsabakada Kocaelispor'a deplasmanda 3-2 kaybetti. Erzurumspor ise Giresunspor'u 2-1 mağlup etti. Stanimir Stoilov yönetimindeki Göztepe Spor Kulübü, son hazırlıklarına devam ediyor. Edinilen bilgilere göre; Ahmed Ildız ve Doğan Erdoğan, ve Celil Yüksel sakatlığından doalyı sahaya çıkamayacak. Üst üste galibiyetlerden sonra moral depolayan Göztepe, Kocaelispor maçında rakibine mağlup olarak 10 maçtan sonra kaybetti.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.