Göztepe Baran Yurduşen'i transfer etti

Göztepe Spor Kulübü, MKE Ankaragücü formasını giyen uzun forvet Baran Yurduşen'i transfer etti. Peki, Baran Yurduşen kimdir? Daha önce hangi takımlarda forma giydi? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 10:57
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Göztepe Baran Yurduşen'i transfer etti

Göztepe Spor Kulübü, uzun yıllardan sonra parkelere geri dönüyor. Sarı kırmızılılar 2024-2025 sezonunda TB2L'de mücadele edecek. Basketbol Şube Yönetimi yeni bir yapılandırmaya giderek basketbola yatırım yapmaya devam ediyor. Göz-Göz, gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmayı planlıyor. Alt liglerden kısa sürede çıkarak Süper Lig'i hedefleyen Göztepe Spor Kulübü, yapacağı transferler ile taraftarlarını heyecanlandırmayı istiyor. Kesenin ağzını açan sarı kırmızılı yönetim transfer döneminde hareketli günler yaşıyor. Göztepe Spor Kulübü Basketbol Şube resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada," Uzun forvet pozisyonunda oynayan 2004 doğumlu Baran Yurduşen ile bir sezonluk sözleşme imzaladık.Son olarak MKE Ankaragücü İkon Menkul forması giyen oyuncumuz, Gemlik Basketbol, Geçitspor formaları da giydi.Yeni sezonda şanlı formamızla başarılar Baran Yurduşen" ifadelerine yer verdi.

BARAN YURDUŞEN KİMDİR?

Baran Yurduşen 20 Nisan 2004 doğumludur. Pivot pozisyonunda görev almaktadır. Altyapılarda kendisini kısar sürede geliştiren Yurduşen, profesyonel basketbol kariyerine 2021 sezonunda Gemlik Basketbol ile başladı. 2022-2023 sezonunda ise Geçit Spor formasını giydi.2023-2024 sezonunda Ankaragücü formasını giydi.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.