TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe-Adanaspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Göztepe sezonun 7. haftasında Adanaspor'u misafir edecek. Peki Göztepe-Adanaspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2023 11:37
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe-Adanaspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

TFF 1.Lig'de 7. hafta heyecanı başlıyor. Göztepeli taraftarların merakla ve heyecanla beklediği Göztepe-Adanaspor maçına sayılı günler kaldı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıklamasına göre karşılaşma 2 Ekim saat 20:00'da oynanacak. Mücadele Gürsel Aksel Stadyumunda oynanacak. Göztepe-Adanaspor maçı TRT Spor ekranlarından yayınlanacak. Göztepe ile Adanspor arasında en son 2 Mayıs 2023 tarihinde oynanmıştı. Geçen sezon oynanan maçta Göztepe rakibini 3-0'lık skorla geçmişti.

Sarı kırmızılılar en son oynadığı Manisa FK maçında galibiyet alarak moral depoladı. Adanaspor ise Erzurumspor maçında rakibini 1-0'lık skorla yenerek 12. sırada yer alıyor. Yeni Adana Stadyumu'ndaki mücadele Adanaspor, Erzurumspor karşısında 1-0'lık galibiyetle maçı tamamlandı. Adanaspor'un ve maçın tek golünü 90+3'üncü dakikada Junior Fernandes attı. Göztepe 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet ile 9.sırada mücadele ediyor.

GÖZTEPE MAÇA HAZIRLANIYOR

Radomir Kokovic yönetiminde hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılar Adanaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Trendyol 1. Lig’in 7. haftasında Adanaspor ile karşılaşacak olan Göztepe, antrenmanlar ile hazırlıklarına başladı. Adnan Süvari Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanda oyuncular antrenmanın bir bölümünü rejenerasyon çalışması yaparken, diğer gruptaki oyuncular ilk bölümde pas çalışması ikinci bölümde ise dar alanda oyun yaparak günü tamamladı. Sarı kırmızılılar; Adanaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Göztepe’de Yunus Emre’den dikkat çeken performans

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.