TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe 1 puanla döndü

Göztepe, TFF 1. Lig’in 30. haftasında düşme hattından uzaklaşmaya çalışan Tuzlaspor’a konuk oldu. Müsabaka 1-1 sona erdi. Sarı kırmızılı ekip bu sonuçla puanını 60’a çıkardı

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2024 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2024 15:36
Kaynak: HABER MERKEZİ
Göztepe  1 puanla döndü

Süper Lig yolunda hedefine emin adımlarla ilerleyen Göztepe TFF 1. Lig’in 30. hafta mücadelesinde deplasmanda, ligden düşmeme mücadelesi veren Tuzlaspor’a konuk oldu. İstanbul’da Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan müsabakada hakem Mehmet Ali Özer düdük çaldı. Mücadeleinin ilk yarısı oldukça, dengeli bir şekilde geçti. Her iki ekip de zaman zaman rakip kalede etkili hücumlar gerçekleştirmek istese de bunda başarılı olamadı. İzmir ekibi ilk yarıda rakibine göre daha etkili bir performans sergiledi. İlk yarıda gol olmayınca taraflar devre arasına 0-0’lık eşitlikle girdi.

GOLLER İKİNCİ YARIDA

Karşılaşmanın ikinci yarısı da mücadele anlamında oldukça çekişmeli bir şekilde başladı. Ev sahibi ekip, ikinci yarının ilk dakikalarında Göztepe kalesinde etkili olmaya çalıştı. Mücadelenin 58. dakikasında William Togui’nin attığı golle Tuzlaspor, 1-0 öne geçti. Golden sonra toparlanan Göztepe, yediği golün telafisini 5 dakika sonra yapmayı bildi. Dakikalar 63’ü gösterdiğinde Ramon Pascal Lundquvist’in attığı muhteşem gol ile Göztepe mücadelede skoru 1-1’e taşımayı başardı. Kalan dakikalarda rakip kaleyi abluka altına alan İzmir temsilcisi aradığı golü bir türlü bulamadı. Müsabakada başka gol olmayınca, maç 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Puanını 60’a çıkaran sarı kırmızılılar, bitime 4 hafta kala, Süper Lig hedefine bir adım daha yaklaşmış oldu. Sarı kırmızılılar kalan 4 hafta 5 puan daha alırsa Süper Lig’e doğrudan yükselecek. 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.